Es posa en funcionament el nou Espai Jove de Palamós

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha posat en funcionament aquesta setmana, el nou Espai Jove de Palamós. Aquest nou equipament obre les portes coincidint amb la relaxació de les restriccions aplicades per a la contenció de la pandèmia, les quals no han permès fins ara poder dur a terme cap activitat que comportés usuaris en espais tancats.

Precisament aquest va ser el motiu per al qual l’any passat no es va poder inaugurar aquest espai tal com tenia previst l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

L’Espai Jove de Palamós, de 60 m2, està ubicat al primer pis de les galeries Carme, i és independent de l’equipament municipal polivalent que també s’ubica en aquest edifici. Aquest local per als joves compta amb jocs, equip de música o projector. La distribució i l’equipament de la sala va ser decisió dels joves que varen participar en el procés participatiu “Els Espais Joves seran sempre vostres”, que va concloure a finals de l’any 2019 amb l’objectiu de dissenyar, amb el criteri dels adolescents del municipi, com havia de ser el seu equipament de referència.

El local compta amb llibres i revistes que poden consular o emportar-se’ls a casa en servei de préstec durant 15 dies. També amb jocs de taula moderns com el Catan, el Dixit, o el Bang; a banda de Playstation o d’un futbolí.

L’Espai Jove de Palamós està equipat amb equip de música, i amb projector per al passi de pel•lícules o series. Cal tenir en compte que l’Espai Jove també acull altres activitats com els tallers dirigits.

Cal fer reserva prèvia per a la utilització de l’Espai Jove
Tot el jovent del municipi que ho desitgi podrà fer ús gratuït d’aquest equipament, però caldrà que abans facin reservar prèvia, via telèfon (972 313 739), a l’Instagram (@puntjove_palamos), Whatsapp (629 802 871), o a l’e-mail (espai.jove@palamos.cat). En el local és obligatori l’ús de mascareta i gel, i es compliran sempre totes les mesures vigents per tal d’establir-nos com espai segur.

L’únic requisit que es demana és que els usuaris tinguin entre 12 i 30 anys, viure, treballar i/o estudiar a Palamós. Cada persona o grup sol•licitant disposarà d’1:30 h d’utilització d’aquest espai, garantint d’aquesta manera que tots els i les joves que vulguin fer-ne ús puguin fer-ho.

Portes obertes per Setmana Santa
Durant el període festiu escolar de Setmana Santa, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós realitzarà jornades de portes obertes del nou Espai Jove de Palamós, adreçades al jovent del municipi i a les seves famílies.

L’activitat tindrà lloc del dilluns 29 de març a l’1 d’abril, amb els següents horaris: del dilluns dia 29 al dimecres 31 de març, matí i tarda, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h; i el dijous 1 d’abril només matí, de 9 a 14 h. En tots els casos també caldrà fer reserva prèvia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat