Es posa en marxa a Palamós una programació de propostes pensades per als ciutadans com a alternativa a la inactivitat del confinament

L’Ajuntament de Palamós impulsa iniciatives mitjançant les quals es creen propostes pensades per a la ciutadania com a alternativa a la inactivitat que suposa l’estat de confinament pel coronavirus a moltes llars.

Amb aquest objectiu l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha creat el projecte, “Punt Jove ON-line!”, mitjançant el qual s’ofereixen als joves del municipi alternatives d’oci, cultura, salut i formació en un format digital, algunes de les activitats que ja es realitzaven presencialment i altres que es creen de nou, perquè el jovent palamosí pugui fer-les còmodament des de casa seva.

Totes aquestes activitats es podran seguir a través dels canals oficials de l’àrea de Joventut, d’Instagram, facebook, Youtube, twitter, i el web PalamósJove.Cat, així com l’App de l’Ajuntament de Palamós.

La programació d’aquestes activiats serà de dilluns a divendres amb propostes diferents per a cada dia. D’aquesta manera els dilluns s’anunciaran totes les ofertes de teatre que durant la setmna es programen en streaming i de forma gratuïta. Tots els dimarts a les 17:30 h es publicaran les coreografies de la professora de Dansa Inclusiva, de manera que qui vulgui pugui practicar-les i enviar els seus vídeos amb el hasthag #joballoambpotsacasa, que després es compartiran.

Els dimecres seran destinats a compartir els cursos per a gestionar el benestar emocional dels joves. Cada dijous tindrà lloc el taller d’AcroYoga que que habitualment realitza Clàudia Àrias, a les dependències del Punt Jove, i que ara es durà a terme en mode online.

Els divendres serà el torn per als berenars saludables, publicant les receptes i deixant que durant la setmana els participants enviïn les fotos de com els ha quedat.

A més a més, se seguirà oferint el suport als treballs de recerca pels alumnes de batxillerat amb vídeos tutorials que s’elaboraran i es penjaran al canal de youtube de Joventut, oferint als alumnes una bústia de dubtes i suggeriments.

Activitat física per a tota la família
L’altra de les àrees municipals que impulsa propostes per a poder realitzar a casa, és la d’Esports, que ha preparat diverses rutines i entrenaments que es difondran a partir de la setmana vinent mitjançant les xarxes socials municipals, amb l’objectiu de fomentar l’activitat física, i per a tota la família, durant aquests dies de confinament.

Les propostes esportives s’han dividit en tres àmbits. Per als més petits de casa els “Reptes motrius”, amb més d’una vintena d’exercicis que es poden fer de manera conjunta amb els pares o la resta de la família.

Per als adults i gent activa, les “Rutines d’entrenament”, on mitjançant les imatges i els textos que s’han elaborat es poden seguir amb molta facilitat els exercicis proposats.

Aquesta proposta es completa amb l’activitat física “Gimnàstica suau” pensada per a les persones de la tercera edat. En aquest cas es poden escollir tres rutines que l’usuari pot anar alternant durant la setmana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat