Es posa en marxa una nova edició del concurs de Nadal que premia els balcons il•luminats i els aparadors decorats

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós posa en marxa un any més el concurs de balcons-finestres il•luminats i d’aparadors decorats amb motius nadalencs.

L’objectiu d’aquest concurs és aconseguir traslladar l’esperit nadalenc als carrers, les cases i comerços de Palamós, incentivant i difonent la creativitat entre la ciutadania; i en el cas de la categoria “d’aparadors màgics”, poder posar en valor també el comerç local per tal de promocionar-lo i potenciar-lo en aquesta campanya de Nadal.

Les persones interessades a poder participar en el concurs hauran de tenir els balcons o els apadadors decorats, com a mínim, dins el període del 13 de desembre al 7 de gener.

El jurat tindrà en compte l’originalitat de les decoracions, l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient i la integració d’algun element típic del Nadal català, com pot ser: un tió, un caganer, els tres reis (o elements que recordin aquesta darrera tradició, com corones, cartes, bústies), etc.

En el cas dels balcons-finestres il•luminats també s’inclourà una categoria dedicada a la decoració interior dels habitatges. En aquests tres supòsits les fotografies o vídeos de la decoració resultant s’hauran de penjar a l’instagram etiquetant a @ajuntamentdepalamos i amb els hashtags #nadalapalamós i #balconsilluminats.

Pel què fa als comerços locals que vulguin participar en la categoria “d’aparadors màgics” caldrà fer la inscripció prèvia a: oficinadeturisme@palamos.cat, per tal que el jurat pugui visitar l’aparador concursant.

En total s’atorgaran tres premis per a cadascuna de les dues categories valorats cadascun d’ells en 100 euros. Per a la categoria de balcons-finestres il•luminats la quantia econòmica dels premis és aportada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, mentre que per a la “d’aparadors màgics” és l’entitat Fecotur que se’n fa càrrec. El dia 12 de gener de 2022 es faran públics el resultat d’aquests premis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat