Es posa en marxa una nova temporada del servei de socorrisme a les platges de Palamós

Demà dissabte, 19 de maig, Palamós posarà en funcionament una temporada més, el servei de socorrisme a les platges del municipi. Fins al dia 10 de juny aquest servei només restarà obert coincidint amb els caps de setmana i festius (21 de maig, segona Pasqua) a les platges: Gran de Palamós, La Fosca i Castell, i amb horari d’11 a 19 h.

A partir del 16 de juny el servei de socorrisme ja tindrà activitat diària i de manera ininterrompuda fins a l’11 de setembre, incorporant també els llocs de vigilància de la platja del Morro de Vedell i, els caps de setmana i festius, el de cala Estreta. Precisament aquests darrers dos punts son els que tancaran abans el servei, concretament el dia 2 de setembre.

El servei de socorrisme a les platges de Palamós compta amb embarcació fora-borda i moto aquàtica, així com amb un mòdul fix i dues cadires de vigilància en les platges de Gran de Palamós, La Fosca i Castell; i està dotat amb un total de 17 socorristes i tècnics, repartits pels cinc punts de vigilància establerts a l’estiu al litoral palamosí.

Servei de crosses aquàtiques i cadires amfíbies
Un any més les platges Gran de Palamós i La Fosca oferiran la possibilitat d’utilització gratuïta de crosses aquàtiques i cadires amfíbies, amb les quals es permet un accés còmode a l’aigua a les persones amb problemes de mobilitat reduïda, que si es requereix, són acompanyats per un socorrista.

L’activitat diària de socorrisme a les platges de Palamós es tancarà el dia 11 de setembre, i aquest servei només tornarà a obrir puntualment el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, data en la qual finalitzarà definitivament la temporada 2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp