Es posa fil a l’agulla per a la realització de la 5a edició del festival Rumb(A)Palamós que tindrà lloc aquest estiu

Palamós obrirà el divendres 13 de juliol, la 5a edició del festival Rumb(A)Palamós, que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós com a destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, pensat per a tots els públics, i que es porta a terme a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta.

Enguany el festival seguirà incloent en el seu cartell una bona mostra de les formacions que fomenten al país el so de la rumba, com és el cas dels grups: Bananna Beach, Landry i la FM, Jaume Ibars, Dijous Paella i Hora de Joglar.

La Brava Beer i la Diputació de Girona amb el festival
Fruit d’aquest interès de seguir fomentant la programació i la difusió d’aquest esdeveniment, aquest matí l’Ajuntament de Palamós i l’empresa La Brava Beer han signat l’acord de patrocini del festival.

La reconeguda cervesera empordanesa serà present, per segon any consecutiu, a tots els concerts del festival, i se suma d’aquesta manera al Rumb(A)Palamós amb l’interès de crear sinergies, entre el sector públic i privat, que permetin millorar la realització de propostes culturals i lúdiques.

El patrocini de La Brava Beer ha permès, en els darrers anys, potenciar el seu cartell, consolidant el festival Rumb(A)Palamós com a producte diferenciador, fresc, divertit i de qualitat.

El festival Rumb(A)Palamós també compta amb la col•laboració de la Diputació de Girona que aporta el seu suport econòmic dotant aquesta activitat cultural amb una aportació global de cinc mil euros.

Programa de concerts, estiu 2018
Divendres 13 de juliol es durà a terme el primer concert que tindrà lloc a la plaça de Catalunya i que serà a càrrec de la formació Landry i la FM. El 20 de juliol serà el torn dels Bananna Beach que actuaran al parc del Convent dels Agustins, seguits el dia 21 per a la formació de Jaume Ibars que actuaran a l’escenari del passeig del Mar en l’únic espectacle adreçat a públic familiar.

Precisament el passeig del Mar, tot i que en diferents punts del seu traçat, serà l’indret també dels darrers dos concerts del festival Rumb(A)Palamós 2018, concretament el del dia 27 de juliol a càrrec del grup Hora de Joglar; i el 3 d’agost, amb els Dijous Paella, que tancaran el festival.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp