Es posen a la venda les entrades per a la 31a edició de la Mostra de l’Havanera Catalana de Palamós

El dimarts 14 d’agost, a les 22.30 h, el recinte de l’Arbreda de Palamós acollirà un any més, la tradicional i popular Mostra de l’Havanera Catalana, que enguany arriba a la seva 31a edició.

Cal destacar que per aquesta edició es produeix un relleu en l’organització del concert, fins ara a càrrec de la Comissió de la Mostra de l’Havanera, passant aquesta tasca a l’Agrupació Sardanista Costa Brava que amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós es responsabilitza de la continuïtat i gestió d’aquest tradicional concert d’havaneres de la Costa Brava, per al qual podrà aportar la seva llarga experiència en l’organització d’aquest tipus d’activitats així com un destacat nombre de col•laboradors.

VENDA DE LES ENTRADES
Precisament coincidint amb l’inici d’aquesta setmana l’organització ja ha posat a la venda les entrades per a poder assistir a la 31a edició de la Mostra de l’Havanera, que es poden adquirir anticipadament a l’Oficina Municipal de Turisme del passeig del Mar, tel: 972-600 550. El preu és de 12€ per a les localitats numerades i de 10€ per a les de general.

Les entrades de la Mostra de l’Havanera també es podran adquirir el mateix dimarts 14 d’agost a partir de les 19 h a la taquilla que hi haurà situada al recinte de l’Arbreda de Palamós.

ENGUANY QUATRE GRUPS I LA CANTANT NEUS MAR
Per aquesta nova edició, la Mostra de l’Havanera Catalana comptarà amb la participació de quatre grups d’havaneres de la categoria de Norai, Port-Bo, Bergantí i Peix Fregit, destacant també la participació especial de la cantant Neus Mar. Enguany el concert serà dedicat al mestre Josep Bastons, del qual es recordant bona part de l’ampli repertori d’havaneres que ha creat.

Precisament la jove cantant Neus Mar encapçalarà una de les parts destacades del concert interpretant, acompanyada pel propi Bastons, d’alguna d’aquestes peces.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp