Es realitza la neteja i condicionament del talús situat entre el mirador del Morro del Vedell i el passeig de les Pites

Durant aquesta setmana s’han dut a terme els treballs de neteja i condicionament del talús litoral ubicat entre el mirador del Morro del Vedell i el passeig de les Pites (entre la carretera de La Fosca i les instal•lacions del port Marina Palamós).

Actuació de neteja de residus i de restes vegetals
Aquestes tasques han estat a càrrec d’operaris de la Brigada Municipal que han desbrossat tot aquest espai i han retirat els residus i les restes vegetals que queden ubicades en els racons més inaccessibles d’aquest talús.

El gruix principal d’aquestes feines han estat a càrrec dels integrants de la secció de jardineria de la Brigada Municipal, que han hagut de treballar en el mateix talús superant les rampes i els desnivells d’aquest indret.

La neteja i condicionament d’aquest espai formant part del procés de manteniment i millora que realitza durant l’any l’Ajuntament de Palamós a diversos punts del litoral del municipi, una acció que es basa principalment en la neteja de residus i de restes vegetals que s’acumulen en zones de difícil accés d’aquests talussos i penya-segats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp