Es reprenen les visites al Claustre del Mas del Vent, a Palamós, després de l’impàs de l’estiu

El passat dissabte, 7 d’octubre, es van reprendre la programació per al 2017 de visites guiades al Claustre del Mas del Vent, a Palamós, després de l’impàs de l’estiu.

Concretament es van fer les dues primeres visites de les quatre en total que es programen en aquest darrer trimestre de l’any, i que se sumen a les que es van realitzar abans de l’estiu, concretament els mesos de març i abril.

Aquesta activitat cultural i patrimonial que permet conèixer el Claustre del Mas del Vent, és fruit del conveni de col•laboració que per segon any consecutiu varen signar l’Ajuntament de Palamós i la plataforma cultural Focus Engelhorn, entitat impulsada per la propietat de la finca del Mas del Vent.

Aquestes visites son gestionades des del Museu de la Pesca i permeten posar de relleu i en valor els elements arquitectònics i artístics ubicats en aquest espai privat ubicat en l’àmbit de La Fosca.

El conveni també inclou vistes gratuïtes adreçades als alumnes de les escoles de Palamós i entitats de la vila, així com la programació d’un dels espectacles professionals del festival de dansa Onadance, que té lloc a Palamós durant el mes de juliol.

Programació de les visites al claustre
Les visites obertes al públic es realitzen en dos horaris diferenciats, per a dos grups, d’11 a 12.30 h i de 12.30 a 14 h. Aquestes visites s’acompanyen d’un tast de vi i productes Brugarol. Aquesta activitat està programada per a grups màxims de 25 persones adultes més 10 menors i permeten conèixer la història d’aquest claustre, el mas i la torre de defensa –aquests dos declarats Bé Cultural d’Interès Nacional– així com el marc de la finca on s’ubiquen.

Les visites tenen un preu de 20 € per persona adulta i de 10 € per als menors de 16 anys i la venda dels tiquets i la gestió de reserves se centralitza al Museu de la Pesca de Palamós (moll pesquer de Palamós, s/n).

La recaptació econòmica neta que generen aquestes visites públiques al claustre, i una vegada deduïdes totes les despeses que comporta la visita, inclosa l’assegurança, queda a disposició de l’Ajuntament de Palamós, que un cop valorades les propostes, determinarà quina/es entitat/s locals sense ànim de lucre seran beneficiàries d’aquesta aportació econòmica, que es destinarà a projectes locals amb finalitat social, sanitària, educativa o cultural.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat