Es reubiquen diverses àrees municipals per tal de poder millorar l’atenció ciutadana i rendibilitzar espais de treball

L’Ajuntament de Palamós ha realitzat el procés de reubicació de les seus administratives de diverses àrees municipals que passen a tenir noves dependències, en un procés que es realitza amb l’objectiu de poder millorar l’atenció ciutadana i rendibilitzar els espais de treball. Es tracta de les àrees de Medi Ambient, Ensenyament i Acció Social, Ciutadania i Immigració.

Les àrees de Medi Ambient i Ensenyament passen a ubicar-se a la primera planta de la Casa Montaner, on els dos serveis compartiran l’espai diàfan d’aquest equipament on es realitzarà l’atenció al públic i la gestió general d’ambdues àrees. A Ensenyament també es durà a terme la gestió tècnica dels projectes de Ciutat Educadora o voluntariat, entre altres.

El contacte de l’àrea de Medi Ambient és el 972277200 i el correu: mediambient@palamos.cat; i el de l’àrea d’Ensenyament, el 972318702 i el correu: ensenyament@palamos.cat.

Cal destacar que tota la part formativa que realitza l’Àrea d’Ensenyament a través de l’Escola d’Adults seguirà desenvolupant-se en les dependències de l’Aula d’Aprenentatge (c/ de la Riera, 3, tel: 972600810).

Pel que fa a l’àrea d’Acció Social, Ciutadania i Immigració, passa a situar-se a l’equipament municipal del carrer de Mn. Jacint Verdaguer, 12, davant el parc de l’Arbreda, on actualment a la planta baixa ja s’hi troben les dependències dels Serveis Socials.

L’horari d’atenció al públic d’aquest departament és de dilluns a divendres de 9 a 14 h, amb cita prèvia, trucant al 972313182. Concretament, els dilluns s’ofereix atenció per als temes del Servei d’Igualtat; els dimarts per al Servei d’Habitatge (972318551); els dimecres per al Servei de Ciutadania i Immigració amb atenció tècnica; els dijous per a l’assessorament jurídic en matèria d’estrangeria i els divendres es disposa d’un agent d’acollida.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp