Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sessions informatives sobre els ajuts adreçats a persones amb escassa capacitat econòmica i per a l’obtenció del certificat digital

14 juny | 10:00 12:00

A partir del dijous vinent 30 de maig, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós obre una nova convocatòria dels ajuts per a les persones amb escassa capacitat econòmica que estiguin gravades per l’Impost sobre Béns Immobles (IBI).

El període de presentació de sol·licituds s’allargarà fins a l’1 de juliol, durant el qual les persones interessades a poder rebre aquest ajut, podran realitzar el  tràmit corresponent, a l’Oficina Atenció Ciutadana (OAC), ubicada en el mateix edifici de l’Ajuntament de Palamós (c/ Major,56).

Per tal de poder ajudar les persones que vulguin fer la tramitació de la sol·licitud, l’Ajuntament de Palamós, mitjançant l’Oficina Atenció Ciutadana, ha programat tres sessions informatives que a partir de dissabte vinent 1 de juny, es duran a terme a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal (parc dels Països Catalans), i que es repetiran els divendres 14 i 21 de juny.

Gratuït
Parc dels Països Catalans, 1
Palamós, 17230 Espanya
+ Mapa de Google
972600708
Visualitza el lloc web de Recinte
FLYER 10 AJUS IBI 2024 Pagina 1 tallat
Sessions informatives sobre els ajuts adreçats a persones amb escassa capacitat econòmica i per a l’obtenció del certificat digital 2