Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Sèries d'esdeveniments Sèries d'esdeveniments: Taller en anglès: Marvels & Mysteries of our World

Taller en anglès: Marvels & Mysteries of our World

26 octubre | 11:00 12:00

Marvels & Mysteries of our World és un taller científic i artístic en anglès a càrrec de Funengo.
Farem un viatge virtual per descobrir fenòmens, objectes i elements que integren l’espai natural i humà on vivim. Mitjançant jocs i activitats treballarem diversos àmbits (lingüístic, artístic i científic) amb l’objectiu de reforçar l’ús de l’anglès i estimular la curiositat i creativitat.
Adreçat a nois i noies de 10 a 13 anys.

El taller està format per 8 sessions temàtiques:

– 26/10/2024 Chemical reactions
Practicarem lletres en anglès per descobrir un missatge secret ocult. Aprendrem com podem identificar si s’ha produït una reacció química o no. Observarem algunes reaccions naturals sorprenents d’arreu del món. Finalment, experimentarem fent una reacció química comestible i un coet que exploti.

– 16/11/2024 Weather
Començarem repassant vocabulari relacionat amb el temps i després juguarem a un joc de disfresses. A continuació, els nens utilitzaran aquest vocabulari per crear una previsió meteorològica que presentaran a alguns dels seus companys. Finalment, mirarem els tornados i els núvols mitjançant dos experiments emocionants.

– 21/12/2024 Flying
Coneixerem alguns animals voladors d’arreu del món. Aprendrem com es pot sentir en volar. Utilitzant estacions de treball separades experimentarem amb l’aire per conèixer el principi de Bernoulli i després utilitzarem aquesta informació per dissenyar una màquina que vola.

– 18/01/2025 Machines
Començarem amb una cançó per animar el grup i aprendre un nou vocabulari relacionat amb les màquines. Posteriorment aprendrem perquè fem servir les màquines.

– 15/02/2025 Light
Començarem el taller enviant-nos missatges secrets els uns als altres mitjançant el codi Morse. Jugarem a un joc amb llanternes i descobrirem fets sorprenents sobre la llum i els animals. Veurem la refracció amb aigua en un pot. Finalment, aprendrem com la llum està formada per colors construint una roda de colors.

– 15/03/2025 Art
Per començar farem un joc on els nens es fan creatius i es converteixen en escultors. Explorarem art d’arreu del món. En equips els nens revisaran el vocabulari de la cara mentre parlen de retrats. Finalment, els individus crearan un retrat de la cara amb menjar.

– 26/04/2025 Amazing structures
Obrirem el taller amb un joc de Jenga gegant. A continuació, explorarem diferents tipus d’edificis d’arreu del món i observarem els seus dissenys, incloses les formes utilitzades en els dissenys, com ara triangles, columnes i arcs. Descobrirem les estructures més altes i llargues del món. Finalment, els nens tindran el repte de construir un tamboret amb només cinta de pintura i paper de diari.

– 17/05/2025 Volcanoes
Introduirem el tema amb 2 jocs relacionats amb l’explosió d’un volcà. Un és un joc individual i l’altre per equips. Revisarem els noms de volcans famosos com Mauna Loa, Vesuvi, Cumbre Vieja i Krakatoa.
Explorarem el vocabulari de l’estructura d’un volcà. Finalment, farem un volcà amb sorra i el farem explotar amb vinagre i bicarbonat.

Les places són limitades. Cal inscripció prèvia. Es demana compromís d’assistència a totes les sessions.
Amb el suport de Diputació de Girona.

Cartell Taller ANG 2024 25
Taller en anglès: Marvels & Mysteries of our World 2

Gratuït
Parc dels Països Catalans, 1
Palamós, 17230 Espanya
+ Mapa de Google
972600708
Visualitza el lloc web de Recinte