8 novembre | 11:00 – 12:00
Spain on a Plate és un taller temàtic en anglès a càrrec de Funengo.
Uneix-te a nosaltres en un deliciós viatge per Espanya en aquesta aventura de cuina i llengua! Cada mes descobrirem una regió diferent preparant un dels seus plats més emblemàtics. Especialment dissenyat per a nois i noies, cada taller combina la cuina pràctica amb activitats lúdiques i gamificades que reforcen el vocabulari i la confiança en anglès. Junts tallarem, barrejarem, arrodonirem i tastarem tot el que el país ens ofereix, explorant l’harmonia de les tradicions dolces i salades d’Espanya.
Prou senzill per als cuiners joves, prou emocionant per despertar la curiositat i tan deliciós que tothom en voldrà repetir!
🚚 Puja a bord del nostre food truck anglès i deixa sortir el xef que portes a dins.
Adreçat a nois i noies de 10 a 13 anys.
El taller consta de 8 sessions (dissabtes) d’octubre de 2025 a maig de 2026, d’11 a 12 h:
– 11 d’octubre de 2025: Crispy Bites, Creamy Middles
– 8 de novembre de 2025: Red Treasures from La Rioja
– 13 de desembre de 2025: Sweet Winter Squares
– 10 de gener de 2026: Roll It, Shape It, Eat It
– 7 de febrer de 2026: One Bite Wonders
– 7 de març de 2026: Fold them & Fry them
– 11 d’abril de 2026: Ready, Steady, Dough!
– 16 de maig de 2026: Savoury–Sweet Harmony
Per al bon funcionament del taller, es demana compromís d’assistència a totes les sessions.
Les places són limitades. Cal inscripció prèvia al 972600708 o biblioteca@palamos.cat
Amb el suport de Diputació de Girona.
