Èxit d’activitats i públic a la nova edició del “Sant Joan florit i artesà” que va tenir lloc ahir diumenge

L’Associació de Veïns de Sant Joan amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, va organitzar, ahir diumenge dia 22 de maig, la tradicional activitat “Sant Joan Florit i Artesà”, l’exposició de flors i plantes al nucli antic d’aquest popular barri palamosí.

Durant tot el dia centenars de persones van passejar pels carrers de Sant Joan gaudint de les activitats i del guarniment floral que lluien patis, balcons i finestres d’aquesta zona, situats per diversos punts del nucli antic de Sant Joan (carrers Església, Llevant i Avall) amb la plaça Major com a punt central.

Un ampli programa d’activitats
Un any més l’accés a l’església de Santa Eugènia ha comptat amb una catifa de flors que van realitzar els veïns i veïnes de Sant Joan. Precisament una de les novetats del programa d’aquesta activitat festiva té a veure amb aquesta església i concretament amb el repic de campanes que va tenir lloc a partir de les 11 h del matí.

A banda de les activitats florals i artesanals l’Associació de Veïns va organitzar activitats paral•leles, amb el lliurament de premis del concurs de redacció organitzat per la biblioteca El Caliu. També cal tenir en compte les actuacions de diverses corals locals que van passar per l’escenari de la plaça Major, on hi havia ubicades la major part de parades d’artesania participants, amb art floral, tallers de puntes, patchwork, scrapbook o pintura.

L’activitat va incloure la tradicional arrossada popular que va realizar la Colla Gegantera de Palamós i que es va servir a partir de les 14 h a la plaça Major.

La proposta “Sant Joan Florit i Artesà” ha celebrat enguany la seva dotzena edició després que s’iniciés l’any 2004 coincidint amb els actes de celebració que Sant Joan va dedicar al Pubillatge de la Sardana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat