Èxit de la Copa del Món de Triatló 2013 a Palamós

Durant aquest passat cap de setmana Palamós ha estat la seu de la cinquena prova de la Copa del Món de Triatló, una competició esportiva de màxim nivell que ha comptat amb algunes de les primeres figures que en l’àmbit del triatló hi ha actualment al món.

L’Ajuntament de Palamós fa una primera valoració molt positiva de la realització d’aquesta prova a la vila, que li ha permès reforçar el posicionament de la marca Palamós a escala internacional, fomentant el coneixement del municipi i dels seus valors, paisatgístics, turístics o gastronòmics.

Palamós agraeix la participació dels 200 voluntaris
Palamós torna ha mostrar la capacitat organitzativa del municipi que ha assumit aquest repte amb molts bons resultats. En aquest sentit l’Ajuntament de Palamós agraeix la participació dels 200 voluntaris i voluntàries, majoritàriament del municipi però també d’altres poblacions, que han participat desinteressadament en aquest esdeveniment i sense els quals no hagués estat possible l’organització d’aquesta prova.

Les tasques que ha realitzat el voluntariat ha anat des de l’atenció dels triatletes al punt d’informació i registre, passant pels punts de control establerts en els diversos recorreguts, el registre i enviament de dades en l’àmbit tecnològic, o bé el suport en tasques de protocol o d’atenció mèdica i de fisioteràpia als esportistes participants.

També cal destacar la feina realitzada pels integrants del Servei de Medicina de l’esport de l’Hospital de Palamós, el personal de l’Ajuntament de Palamós de diverses àrees municipals, així com dels patrocinadors, que han aportat la seva col•laboració, treball i esforç per fer realitat aquest esdeveniment esportiu.

En aquests dos dies de competició milers de persones, tan del municipi com de fora, s’han apropat al passeig del Mar, lloc de sortida i arribada de les diverses curses, així com al llarg del recorregut per veure de prop la competició i animar als esportistes.

Degut a la transcendència d’aquest esdeveniment esportiu l’Ajuntament de Palamós va ampliar el nombre d’aparcaments a la vila habilitant dues grans zones com espais d’estacionament disuasori ubicats en l’àmbit del Pla de Nau i amb una capacitat global d’uns dos mil cotxes. Per tal de facilitar la connexió entre aquests punts d’estacionament i el nucli urbà del municipi, l’Ajuntament de Palamós va establir de manera totalment gratuïta un autobús llançadora que cada deu minuts connectava aquests aparcaments amb la vila.

Durant tot el cap de setmana els palamosins i les palamosines s’han abocat al carrer a viure en primera persona aquest esdeveniment, mostrant l’orgull de veure com la seva vila acollia una competició d’àmbit mundial i posant tota la comprensió a les alteracions que en temes de mobilitat s’han produït a la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp