Èxit de la Mostra de Cervesa Artesana de Palamós que supera els quatre mil visitants en la seva primera edició

Més de quatre mil persones van visitar dissabte passat, 24 de setembre, la 1a Mostra de Cervesa Artesana, que amb el nom de “Mar de Birres” va tenir lloc a l’esplanada del port (estenedor de xarxes) de les 12 del migdia i fins a les 24 de la nit, de manera ininterrompuda.

Tot aquest públic visitant va tenir l’oportunitat de tastar l’àmplia oferta de cervesa artesana catalana que va ser present al recinte de la mostra, representada per les empreses: Synera (Arenys de Mar), L’Arrossa (La Bisbal), Vic Brewery (Vic), Maquis (Calonge), Quer (Berga), Gradiva (Ullastret), Fondi (Fonteta), Popaire (Blanes) i La Plaga (La Bisbal).

Aquesta mostra cervesera va comptar també amb una conferència d’Adrià Valero, de la cervesa Maquis, que va apropar al públic interessat quina és la història i el procés de l’elaboració de la cervesa artesana.

Food trucks, concerts i tallers infantils
La “Mar de Birres” es va complementar amb una zona de food trucks, on es van poder degustar diverses especialitats de productes gastronòmics, i amb un espai infantil on es van organitzar tallers i jocs per a la mainada.

L’escenari de la Mostra va acollir dos concerts. El primer a les 13 h a càrrec de la formació de jazz i soul “To Wit”, i a les 22.30 h va ser el torn del grup “Blackiss”, amb pop, rock i rumba. A mitja tarda els Windy Hoppers van oferir una ballada de Lindy Hop.

Sorteig de premis
La festa de la cervesa a Palamós va sortejar durant tot el dia diferents premis entre el públic visitant, gentilesa de diversos comerços i empreses del municipi, entre els quals es destaquen sopars, nit d’hotel, entrades per a espectacles o joies.

La 1a Mostra de Cervesa Artesana, la “Mar de Birres”, és una iniciativa organitzada per l’associació palamosina Les Kaòtikes amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat