Èxit de la primera sessió de les “Degustacions Literàries”, amb totes les places exhaurides

El Museu de la Pesca va estrenar, divendres passat 23 de febrer, i amb molt èxit, la primera sessió de les “Degustacions Literàries”, inclosa dins el programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”.

Aquesta primera sessió va comptar amb l’aforament complet (110 persones). Un públic que va seguir atentament les intervencions de les dues persones protagonistes de la sessió.

En aquest cas l’escriptora convidada va ser  Regina Rodríguez Sirvent, autora del llibre “Les Calces al Sol”, que ja compta amb 15 edicions d’aquest treball i més de 30.000 exemplars venuts; mentre que l’elaboració de les propostes culinàries van anar a càrrec del prestigiós xef, estrella Michelin, Quim Casellas.

 Les “Degustacions Literàries” tenen per objectiu, combinar la literatura amb la gastronomia, impulsant una manera de desconnectar fent allò que més agrada i, a la vegada, un mètode per connectar amb el Museu a través de la literatura i la gastronomia.

Aquesta proposta es programa un cop cada trimestre i els seus participants poden fer degustació de cuina marinera gaudint de la conversa amb autors de llibres, d’obres de teatre o de poesia, escollits  especialment per a cada sessió.

“Des-connecta amb el Museu de la Pesca”

Aquesta activitat forma part del programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, que inclou també les sessions de “L’Art&Vi”, i que té l’interès d’oferir dues propostes culturals i gastronòmiques, mitjançant les quals  poder sumar els públics que no són participants habituals de les activitats que es programen de manera regular per part del Museu de la Pesca.

 Mitjançant la proposta “L’Art&Vi” es volen transmetre els valors de la mar i de la pesca a través de l’art, i on el públic assistent, assessorats per l’artista i exarmador d’una de les barques de pesca del port de Palamós, Lluís Rodríguez, pot iniciar-se a l’art de la pintura mentre es degusten vins de la zona. La propera sessió de “L’Art&Vi” tindrà lloc el 23 de març, a les 17 h, a l’Espai del Peix.

 Les entrades per a poder participar de qualsevol de les dues activitats incloses en el programa “Des-connecta amb el Museu de la Pesca”, es poden adquirir mitjançant el web: www.museudelapesca.org, o bé directament a la botiga del Museu de la Pesca, ubicat al port pesquer de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Patrimoni

Relacionades per entitat