Èxit de la segona edició del BeachWater Polo Costa Brava, que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Palamós

Des del divendres 31 d’agost i fins al passat diumenge 2 de setembre, les aigües de la platja Gran de Palamós han acollit la segona edició del torneig internacional de waterpolo a la platja, BeachWater Polo Costa Brava, que és organitzat per l’acadèmia de waterpolo internacional BIWPA amb el suport de l’Ajuntament de Palamós.

Més participació
Després d’una primera edició amb setze equips i la presència de cinc països, aquest any 2018 el torneig BeachWater Polo Costa Brava ha crescut en participació de manera destacada amb un total de 26 equips provinents de França, Suècia, Suïssa, Bèlgica, Regne Unit, Països Baixos i Espanya.

Aquest augment d’equips de l’edició d’enguany ha motivat la instal•lció d’un segon camp de joc. Els camps, amb porteries i límits inflables, s’han situat dins l’aigua i a pocs metres de distància de la platja Gran, facilitant al públic assistent el seguiment dels partits molt còmodament des de la platja.

El dissabte 1 de setembre, coincidint amb el segon dia de competició del Beach Water Polo Costa Brava, se celebrarà un partit amb estrelles del panorama mundial del waterpolo. Aquest encontre va comptar amb la participació dels tres subcampions d’Europa amb la selecció espanyola Alberto Munárriz, Fran Fernández i el porter Edu Lorrio. Jugadors de la Divisió d’Honor masculina com Víctor Flores, Adrià Delgado o Roc Ferrer també s’hi varen sumar.

El triomf de la segona edició del torneig internacional de waterpolo a la platja, BeachWater Polo Costa Brava, ha estat per l’equip Macros, que es va imposar a la final per 19 a14 al Super Macros. Aquests dos combinats estaven formats per membres del Club Natació Barcelona, amb esportistes amateurs, exjugadors i jugadors professionals de Divisió d’Honor. El tercer lloc de la competició ha estat per l’equip holandès, BZ&PC Bodegraven.

Tallers d’iniciació al waterpolo
Prèvia a la realització del torneig s’han organitzat quatre tallers d’iniciació al waterpolo, amb l’objectiu de fer partícip d’aquesta proposta al màxim nombre de persones, apropant aquest esport al públic en general.

D’aquesta manera totes les persones que ho han desitjat han tingut l’oportunitat d’acudir a quatre tallers d’iniciació al waterpolo que s’han impartit de forma completament gratuïta i durant els dijous d’agost, a l’Àrea Activa de la platja Gran.

Jugadors de la divisió d’honor espanyola de waterpolo com Joel Esteller (CN Barcelona) o Adrià Delgado (CN Barcelona) i un entrenador de la talla de Quim Colet, amb experiència en dos Jocs Olímpics, han estat els responsables d’instruir aquests tallers.

Diversos participants d’aquests tallers també varen prendre part com a jugadors/es del partit amistós que es va celebrar el segon dia de competició, l’1 de setembre, just abans del partit de les estrelles.

Durant el torneig l’organització va ubicar una zona de village a la sorra de la platja Gran, amb carpes, taules i para-sols, amb un servei de bar i música adreçat a tot el públic visitant de la competició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat