Finalitza el procés de construcció de 36 nous columbaris al cementiri de Palamós

Durant aquest mes d’agost ha finalitzat el procés d’obres de construcció de nous columbaris al cementiri de Palamós.

Es tracta de 36 noves unitats d’aquestes sepultures que s’ubiquen en una de les testeres del passadís principal d’aquest recinte funerari. Aquesta opció permet no haver d’ocupar zones enjardinades o lliures del mateix cementiri.

Les obres han estat a càrrec d’una empresa constructora i el seu cost s’ha situat en 17.400 €.

Aquest és el tercer augment del nombre de columbaris que es fa en aquest equipament municipal, i ha seguit la línia de les anteriors actuacions, tant amb materialitat com ubicació.

Amb aquesta ampliació es dota el cementiri amb un total de 120 columbaris (84 existents i 36 nous) i ja es preveuen, si es requereix, els espais on poder continuar augmentant el nombre d’unitats d’aquestes sepultures funeràries.

Les properes fases d’actuació que es projectin, seguiran la línia actual, millorant la imatge del cementiri, augmentant la seva capacitat i adaptant-se a les modalitats d’enterrament que la ciutadania demana.

En el cas del cementiri de Sant Joan es compta actualment amb un total de 20 columbaris, una part dels quals encara no s’han ocupat.

Millores dels cementiris
Aquest projecte s’inclou en el pla de millores que l’Àrea de Cementiris de l’Ajuntament de Palamós ha executat en els darrers anys en els dos cementiris municipals de la vila, el de Palamós i el de Sant Joan.

Entre altres millores realitzades en els dos cementiris es destaquen la pavimentació d’alguns carrers, la instal·lació de noves fonts d’aigua, l’arranjament de parterres i de zones enjardinades, l’adquisició de noves escales i bancs, així com la ubicació de suports per posar regadores, recollidors i escombres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Urbanisme i Via Pública

Relacionades per entitat