Finalitza la primera edició del concurs “Focs creuats!” on el jovent de Palamós ha pogut demostrar les seves habilitats culinàries

Ahir dijous 24 d’octubre es va tancar la primera edició del concurs de cuina per a joves “Focs creuats!”, organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i inclòs dins les jornades Palamós Gastronòmic que tenen lloc durant tot el mes d’octubre.

La darrera sessió va permetre conèixer l’equip guanyador, en aquest cas “l’equip Rosa”, format per tres joves les quals podran gaudir com premi d’una experiència gastronòmica en un dels restaurants col•laboradors.

El concurs “Focs creuats!” és una proposta, totalment gratuïta, que té com a objectiu la realització d’una activitat lúdica i divertida mitjançant la qual s’introdueix els joves al món de la cuina, aportant-los els coneixements bàsics per a poder elaborar una cuina senzilla, equilibrada i saludable.

El concurs ha estat adreçat a nois i noies del municipi de 13 a 30 anys, que ha tingut lloc a l’Espai del Peix els dies 9, 16 i 24 d’octubre.

Els cuiners professionals que han assessorat els joves durant el concurs han estat: Antoni Izquierdo (rest. Mas dels Arcs), Agustí Soto (rest. Can Guillermo), Tomàs Brull (rest. DVisi) i Xavier Jabato (rest. Maria de Cadaqués)

Els concursants s’han trobat durant aquestes sessions del concurs, amb diverses proves que han hagut de superar per a l’elaboració de les seves receptes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat