Finalitzen les jornades Palamós Gastronòmic 2017 amb el tradicional sopar del sector turístic on es reconeixen cada any les trajectòries professionals destacades al municipi

Ahir dilluns es va tancar la sisena edició de les jornades Palamós Gastronòmic, amb el tradicional sopar del sector de la restauració i turístic de la vila, on es reconeixen cada any les trajectòries professionals destacades al municipi.

L’acte va tenir lloc a l’Espai del Peix, i que per a l’ocasió va comptar amb la participació d’una setantena de persones, representants municipals, dels restaurants, les tavernes, bodegues i col•laboradors que fan possible la realització d’aquestes jornades.

Reconeixement a Carme Ciurana
Com és tradicional en aquest sopar el sector turístic homenatja les trajectòries professionals destacades al municipi i enguany s’ha reconegut la persona de Carme Ciurana, propietària de l’hotel Àncora, va rebre de mans de l’alcalde una placa commemorativa en reconeixement a la seva lloable trajectòria en els sectors de l’hostaleria i la restauració a Palamós que, juntament amb la seva família, ha desenvolupat en l’àmbit de l’hotel de la seva propietat, establiment de gran prestigi i de reconeguda vàlua.

L’acte d’homenatge d’ahir s’inclou dins les jornades Palamós Gastronòmic, que té lloc durant tot el mes d’octubre i que enguany ha arribat a la 6a edició.

Palamós Gastronòmic 2017
Des del 6 d’octubre i fins diumenge passat les jornades han programat tot un seguit d’activitats que han fet protagonista la gastronomia de la vila des de tots els seus àmbits, apropant el públic a la seva àmplia oferta culinària, degustant els productes autòctons i donant l’oportunitat de cuinar amb els professionals dels fogons del municipi.

El programa de les jornades Palamós Gastronòmic ha fet protagonistes els productes pesquers de la vila, hi ha inclòs tallers amb cuiners de Palamós, menús gastronòmics als restaurants del municipi, tasts de vins i visites a cellers, o bé el concurs d’Instragram “#Palamosgastronomic2017” que premia la millor tapa i el millor menú entre els restaurants i les tavernes participants.

L’organització de les jornades Palamós Gastronòmic son a càrrec de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós i compten amb la col•laboració del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona (Diputació de Girona), l’Associació empresarial i de comerç Fecotur, el col•lectiu de restaurants de la vila, l’Associació de Tavernes del Barri Vell, les pastisseries de la vila, el Museu de la Pesca i l’Espai del Peix.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp