Finalitzen les tasques d’instal•lació del nou enllumenat públic a un sector del barri de la platja

Aquesta mateixa setmana han finalitzat les tasques d’instal•lació del nou enllumenat públic d’un sector del barri de la platja.

Es tracta d’un projecte redactat per l’Àrea de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Palamós que ha permès la instal•lació d’un total de 52 nous fanals que s’han ubicat en columnes o bé en bases adherides a la façana.

Els carrers que han estat objecte de la intervenció han estat, la totalitat del carrer de la Riera d’Aubi, així com en els trams dels carrers de Nàpols, de Rosselló, d’Aragó de la Provença, de València i de Mallorca, limitats entre el passeig del Mar a l’avinguda del President Francesc Macià.

Els nous fanals estan equipats amb làmpades LED, que substitueixen les velles lluminàries que es trobaven ubicades en aquests carrers i que utilitzaven làmpades de vapor de mercuri.

A banda dels fanals també s’ha canviat tot el cablejat existent així com els quadres de comandament de la instal•lació. Les tasques de renovació de l’enllumenat varen iniciar-se a mitjans del passat mes de novembre i han estat a càrrec d’una empresa especialitzada. El cost global d’aquest projecte és d’uns 48.300 €.

Estalvi energètic
Amb el nou sistema que ara s’instal•la es millorarà la lluminositat dels carrers d’aquest sector de la platja i es potenciarà l’estalvi energètic. Amb aquest objectiu l’Ajuntament de Palamós està realitzant durant els darrers anys tot un seguit de tasques i actuacions de renovació de les lluminàries de diversos sectors i barris del municipi.

Pla de millora de l’enllumenat públic
Aquestes tasques formen part del Pla de millora de l’enllumenat públic que realitza l’Ajuntament de Palamós a la vila i que de manera progressiva ha permès la modificació del sistema de lluminàries en molts carrers i espais públics del municipi amb l’objectiu d’adaptar-lo a la normativa tècnica de baixa tensió, amb la disminució de la potència i amb el consegüent estalvi energètic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat