El passeig del Mar acollirà aquest dissabte una nova edició de la Fira del Conte

El passeig del Mar tornarà a acollir, aquest dissabte dia 11 de maig, la tradicional Fira del Conte. Aquesta proposta cultural i lúdica arriba a la seva 6a edició, i és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura, amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”, i del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

L’objectiu de la Fira del Conte és el de promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes, fomentant l’hàbit de la lectura entre els infants.

La Fira del Conte s’obrirà a partir de les 11 h del matí, allargant l’activitat durant tot el dia, i fins a les 20:30 h del vespre. En aquesta nova edició hi participaran prop d’una quinzena d’expositors, entre editorials i llibreries, que ubicaran les seves parades al passeig del Mar, mostrant les novetats publicades darrerament, amb una àmplia mostra de contes.

Una gran oferta cultural i lúdica per a tota la família
L’activitat cultural de la fira es combinarà amb les altres propostes pensades per a tota la família, que tindran lloc en les diverses carpes que l’organització haurà ubicat al passeig del Mar, dividides en tres espais diferenciats: Prosa, Teatre i Poesia.

Dins aquest ventall d’oferta variada es destaca de manera rellevant la programació de l’activitat de contacontes, que s’aniran realitzant durant tot el dia; però a banda es duran a terme tallers, com el de la fantasia i les paraules, el dedicat al còmic, el de Manga o bé el de maquillatge. Aquesta edició la Fira del Conte comptarà amb la presència de la poetessa Carme Rovira, l’escriptora Carme Lucini o la il·lustradora Lia Bertran, que durant la fira participaran en tallers o bé en la representació de contes.

A banda també es duran a terme activitats de jocs amb la mainada, i com cada any, el lliurament dels premis del concurs de literatura infantil i juvenil-Cler, edició 2024, que organitza la Biblioteca Municipal de Palamós. El programa de la Fira del Conte es tancarà a partir de les 19 h amb l’espectacle teatral i musical “El somni de la mirada”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp