Gespa Teatre estrena aquest cap de setmana el seu nou espectacle “Dues dones que ballen”

El proper divendres 7 de març a les 21 h, el teatre auditori La Gorga acollirà l’estrena de l’obra “Dues dones que ballen”, el nou espectacle de l’Agrupació Teatral La Gespa, en conveni amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós. Aquest espectacle dirigit per Jordi Massoni, compta amb la participació de tan sols dues actrius damunt l’escenari: Àngels Dalmau i Núria Pérez.

“Dues dones que ballen”
El nou espectacle de La Gespa està basat en l’obra original del reconegut autor i escriptor Josep M. Benet i Jornet, mitjançant la qual es fa una acurada reflexió sobre la relació gairebé accidental de dues dones d’edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera inesperada.

Les converses entre elles descobriran al públic la misèria d’unes persones que han estat humiliades davant la indiferència del món que les envolta. A voltes cabudes, a voltes ridícules, es pot arribar a sentir certa pietat per aquests personatges mig trencats que decideixen ballar, no al ritme que els marca el seu entorn, sinó al ritme que escullen elles; i fer-ho juntes. “Dues dones que ballen” fou la darrera peça que va estrenar la malaguanyada Anna Lizaran el 2011 al Teatre Lliure, sota la direcció de Xavier Albertí.

Actrius i públic comparteixen l’escenari
Amb aquesta obra Gespa Teatre aposta de nou, i tal com ja van fer amb els espectacles “Els secrets de la vagina” o “l’Amant”, per un format en el qual actrius i públic compartiran l’escenari i on els espectadors seuen envoltant l’àmbit de la representació.

Cinc representacions en total
Aquest format limita doncs l’aforament a setanta-cinc persones per sessió i, per poder donar cabuda a tothom, es realitzaran un total de cinc representacions. D’aquesta manera i, després de l’estrena de divendres dia 7, les representacions seguiran els dies 8, 9, 10 i 11 de març. Tots aquests dies les representacions tindran lloc a les 21 h, excepte el diumenge dia 9 que la sessió s’iniciarà a les 19 h.

Entrades a la venda
El preu de les entrades per aquest espectacle és de 10 €, i de 5 € per als menors de 25 anys i jubilats.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (-edifici de La Gorga- c/ Ave Maria, 3, 2n pis, tel: 972 60 23 30), o bé una hora abans de l’inici de cada representació a les taquilles del teatre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat