Homenatge als joves regatistes del Club de Vela Palamós, Rita i Ruben Booth, campions del món de la classe olímpica Nacra 15

L’Ajuntament de Palamós va organitzar ahir dijous 7 de novembre, l’acte de recepció oficial als joves regatistes del Club Nàutic Costa Brava-Club de Vela Palamós, Rita i Ruben Booth, que a finals del mes passat es varen proclamar campions del món de la classe olímpica Nacra 15, i navegant, en aquest cas, amb bandera australiana.

Ruben i Rita, fills del cèlebre regatista australià Mitch Booth, es varen alçar amb la primera posició del campionat a l’última jornada de la competició del mundial celebrat en aigües de Marsella, França, del 19 al 25 d’octubre.

Els joves campions van ser rebuts ahir a la Sala Noble de l’Ajuntament de Palamós, on l’alcalde els va fer lliurament, en nom del municipi, d’una placa en reconeixement a la seva proclamació com a campions del món de la classe Nacra-15, i en agraïment a la projecció i el foment que fan arreu, del nom del Club de Vela Palamós i del municipi.

Aquest acte va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Joan Barba, així com de la família dels dos regatistes i dels representants del Club Nàutic Costa Brava-Club de Vela Palamós, encapçalats pels presidents d’ambdues entitats, Eduard Sallés i Miquel Aviñó, respectivament .

La competició del mundial celebrat a Marsella, ha sigut l’última que faran junts els germans Booth amb classe Nacra 15, ja que Ruben està preparant el seu salt per a competir en els mundials de Nacra 17, que tindran lloc aquest mes a Nova Zelanda i amb la vista posada als jocs de París 2024.

Cal destacar que en la competició del mundial del passat octubre també es va comptar amb la participació del tercer germà Booth, Jordi, regatista del Club Nàutic Costa Brava-Club de Vela Palamós, que va aconseguir un destacat setè lloc en aquesta competició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat