Homenatge als regatistes del Club de Vela Palamós, Emma Collins, Ramon Figueras i Jordi Cargol

Divendres passat, 28 d’octubre, la sala d’actes de l’Ajuntament de Palamós va acollir l’acte de recepció oficial als regatistes del Club Nàutic Costa Brava-Club de Vela Palamós, Emma Collins, Ramon Figueras i Jordi Cargol. Es tracta de tres esportistes locals que enguany han aconseguit destacats triomfs tant en l’àmbit estatal com en el català.

Campions d’Espanya i campiona de Catalunya
Aquest 2022 Jordi Cargol s’ha proclamat campió d’Espanya en la categoria 2.4, triomf que va obtenir en la regata celebrada a Los Alcázares (Múrcia), i a finals d’aquest any buscarà revalidar de nou aquest títol, a la Copa d’Espanya que tindrà lloc a Las Palmas de Gran Canaria.

En el cas de Ramon Figueras es destaca el primer lloc del Campionat d’Espanya de la classe Europa, títol que li va ser atorgat a la regata celebrada el passat mes de setembre en aigües de l’Estartit.

Pel que fa a Emma Collins s’ha proclamat campiona de Catalunya en aigües de El Masnou (Maresme), setena al Campionat d’Europa Juvenil al llac Müritz (Alemanya) i desena al Mundial a Duardenez (França).

Reconeixement als èxits esportius
Els joves campions van ser rebuts a l’Ajuntament de Palamós, on l’alcalde els va fer lliurament, en nom del municipi, d’una placa en reconeixement dels seus èxits esportius, i en agraïment a la projecció i el foment que fan arreu, del nom del Club de Vela Palamós i del municipi. L’homenatge va comptar amb la presència de representants del Club Nàutic Costa Brava-Club de Vela Palamós, encapçalats pel president del CVP, Miquel Aviñó, així com de familiars i amics dels tres regatistes.

En aquest acte es va destacar també la presència dels joves integrants de l’equip de la classe Europa del CVP, que enguany han quedat entre el top 20 al mundial de la seva categoria, i entre el top 15 tant a l’Europeu juvenil, com als campionats d’Espanya i de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat