Inici d’una campanya per seguir incentivant el reciclatge entre els ciutadans de Palamós

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós ha iniciat aquest matí (de 9.30 a 12.30 h) una nova campanya de sensibilització adreçada a fomentar el reciclatge a les llars dels palamosins i les palamosines.

Amb aquest objectiu s’ha ubicat una carpa informativa a l’avinguda de Catalunya (davant l’edifici de Telefònica) on amb la participació d’un educador ambiental i el regidor de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós, s’han lliurat tres bosses per a poder fer més còmode als habitatges la ubicació de les fraccions: d’envasos, vidre, paper i cartó, així com un petit bujol per a la ubicació de la matèria orgànica.

Tot aquest material, juntament amb fullets informatius sobre la separació correcte de les fraccions a la llar, s’han repartit entre tots els veïns i totes les veïnes del municipi que ho han desitjat i que s’han apropat aquest matí a la carpa, en total 170 persones.

Per poder obtenir aquest kit de reciclatge és important que els ciutadans interessats puguin mostrar el seu DNI, la taxa d’escombraries o algun document que acrediti que té el seu habitatge a Palamós.

La campanya es tornarà a repetir el proper dijous 11 de maig i els dies 1 i 6 de juny, sempre de 9 a 12 h, en aquest àmbit de l’avinguda de Catalunya. En cas de pluja l’acció es traslladarà a una parada de l’interior del Mercat cobert de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp