Ja es poden adquirir des de casa les localitats per a tots els espectacles programats durant el darrer trimestre de l’any al Teatre La Gorga de Palamós

El Teatre La Gorga de Palamós ha iniciat la programació del 4t trimestre que inclou una àmplia varietat d’espectacles teatrals, musicals, infantils o de dansa.

Des del passat mes d’agost aquest equipament cultural del municipi ofereix al públic la possibilitat d’adquirir les entrades dels espectacles online, mitjançant el portal web www.lagorga.cat accedint a la informació de l’espectacle i a la compra dels tiquets. Amb aquest nou sistema d’adquisició de localitats l’Àrea de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Palamós vol fer més còmode als usuaris l’accés a les propostes, culturals i lúdiques que es programen a La Gorga, implantat un nou sistema que permet imprimir les entrades comprades a través d’internet, directament des de casa.

Les persones que utilitzin aquest sistema poden pagar l’entrada amb targeta de crèdit o dèbit i escollir la localitat on vol asseure’s. Cada entrada es pot imprimir amb qualsevol impressora amb un format A4 o també es pot enviar al mateix mòbil sense necessitat d’imprimir-ho en format paper. Independentment del nou programa informàtic, les entrades també es poden comprar presencialment a les Oficines de Cultura.

L’àmplia oferta escènica del 4t trimestre
La programació del 4t trimestre es va iniciar el passat dissabte dia 1 amb la II Trobada de corals palamosines, i seguirà el proper diumenge 9 d’octubre on Joventuts Musicals presentarà un concert de Folk mediterrani d’autor a càrrec de Pol Cruells i la seva banda. El diumenge 16 la Xarxa d’Espectacles infantils presentarà la companyia de titelles de Lleida Xip xap, amb El conte de la lletera per als més petits, i el dissabte 22 la Coral el Progrés amb Joventuts Musicals oferiran la XVI Trobada internacional de corals d’adults, el diumenge 23 és Creu Roja qui organitza el III Concert solidari.

Finalment les propostes d’octubre es tancaran el dia 29, que amb motiu dels 20 anys de la posada en funcionament del Centre Cultural La Gorga tindrà lloc una Festa d’Aniversari.

La programació de novembre començarà el dissabte 5 amb la 8a Cantada d’havaneres solidària, organitzada per Norai. Continuarà amb el projecte Fem Dansa que conté quatre espectacles, dos de gratuïts i tres de pagament: Alícia de la Cia. Thomas Noone, per a públic familiar el diumenge 6; la conferència Explica la dansa moderna i contemporània de Toni Jodar el divendres 11; les peces Incógnito i Saba de Lali Ayguadé el dissabte 12; i les noves coreografies de Cobosmika Seed’s el divendres 16 de desembre.

També el dissabte 19 de novembre està programada l’obra de teatre Port Arthur, basada en l’ interrogatori, filtrat per Wikileaks, a un home acusat d’un crim terrible. Xarxa d’Espectacles infantils el diumenge 20 presenta Maduuuuixes de Cia. La Bleda i el Grup de Teatre els Cosinets una nova edició, i ja en van nou, de la Nit del talent el dissabte 26 de novembre i l’obra de teatre de producció pròpia, Amics a animals els dies 17 i 18 de desembre coincidint amb la Fira Nadalenca.

Un any més també es podrà gaudir de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, enguany el diumenge 27 de novembre.

Arthur Miller serà present al Teatre La Gorga de la mà de Gespa Teatre els dies divendres 2, dissabte 3, diumenge 4 i dimarts 6 de desembre, amb l’obra Tots eren fills meus.

El dissabte 10, un any més esperant l’Arribada d’en Fumera, els més petits gaudiran d’un espectacle de circ de carrer, Pista que vinc de Cia. Tot circ.

L’Agrupació Sardanista Costa Brava oferirà un any més un concert de Nadal amb La Principal de la Bisbal el diumenge 18 de desembre, i la Coral El Progrés per Sant Esteve farà un petit musical Els Tres Reis. Per acabar l’any no hi poden faltar Els Pastorets dels Showboys, Tornem-hi que no ha estat res els dies 28,29 i 30 de desembre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat