Ja es poden adquirir les localitats per a tots els espectacles programats durant el primer trimestre de l’any 2019 al Teatre La Gorga de Palamós

El Teatre La Gorga de Palamós ha presentat la programació del primer trimestre de 2019 que obrirà la campanya escènica de l’any i que inclou una àmplia varietat d’espectacles teatrals, musicals, infantils, cinema o dansa.

Des d’aquesta mateixa setmana aquest equipament cultural del municipi ofereix al públic la possibilitat d’adquirir anticipadament les entrades dels espectacles programats en aquest primer trimestre, mitjançant el portal web www.lagorga.cat accedint en línia a la informació de l’espectacle i a la compra dels tiquets.

Només en aquests darrers quatre dies ja s’han adquirit prop 400 localitats dels diversos espectacles, professionals o amateurs, previstos.

L’àmplia oferta escènica del primer trimestre
La programació del primer trimestre al Teatre La Gorga de Palamós inclou, entre altres, l’espectacle “Immortal”, amb l’actor Bruno Oro. Una comèdia dramàtica futurista, que es representarà el dissabte 26 de gener, on aquest reconegut actor català es desdobla en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat.

El diumenge 3 de febrer es destaca el “Black Music per a menuts” de la Companyia Pels més menuts. Es tracta d’un concert recomanat per a infants de 0 a 5 anys amb un repertori de peces musicals que fan un viatge per la història de la música negra, des de les cançons espirituals al funk.

En l’apartat de cinema el dia 17 de març es projectarà la pel•lícula infantil Grúfal, nominada a l’Òscar a la millor pel•lícula d’animació.

La programació teatral del mes de març, també inclourà la representació de l’espectacle Othello, de la companyia Les Antonietes, que revisa Shakespeare per parlar de les “fake news” i que es representarà a La Gorga el dissabte dia 23.

A banda de la programació del primer trimestre de 2019 també es destaca 6è Concert de Benvinguda a la Primavera del grup Fusions Grup Vocal, Coral Xàntica (Girona) i Cor Turull (Barcelona); la triple estrena de les coreografies de Cobosmika SEEDS; el Festival solidari de dansa; l’estrena de l’obra 6:66 de Gespa Teatre; o bé la XXIV Mostra de Corals de les escoles de Palamós.

El sistema en línia d’adquisició de localitats
Des de l’estiu de 2016 el Teatre La Gorga compta amb un sistema online d’adquisició de localitats, que ha permès als usuaris d’aquest equipament cultural un accés més còmode i ràpid a les propostes, culturals i lúdiques que es programen durant l’any a La Gorga, possibilitant la impressió de les entrades comprades a través d’internet, directament des de casa.

Les persones que utilitzen aquest sistema poden pagar l’entrada amb targeta de crèdit o dèbit i escollir la localitat on vol asseure’s. Cada entrada es pot imprimir amb qualsevol impressora amb un format A4 o també es pot enviar al mateix mòbil sense necessitat d’imprimir-ho en format paper. Independentment d’aquest programa informàtic, les entrades també es poden comprar presencialment a les oficines de Cultura, o bé una hora abans de l’inici de cada espectacle a les taquilles del teatre.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp