Jordi Condom, exjugador de futbol i actual entrenador de l’equip de la 1a divisió belga, Kas Eupen, serà el pregoner de la Festa Major de Palamós 2017

El reconegut esportista palamosí, Jordi Condom, exjugador de futbol i actual entrenador de l’equip de la Primera Divisió belga Kas Eupen, serà l’encarregat d’obrir oficialment els actes de la Festa Major 2017 de Palamós, realitzant el pregó que iniciarà aquesta activitat festiva del municipi que té lloc del 23 al 26 de juny.

L’exfutbolista del Palamós CF, entitat amb la qual va militar des de la categoria de regional preferent i fins a la segona divisió; i de la Unió Esportiva Figueres, realitzarà l’acte del pregó davant el claustre ubicat al parc del Convent dels Agustins, situat a la zona del Pedró i en un dels accessos al barri vell de Palamós.

Nou marc d’inici de la festa
Aquest espai s’incorpora de nou com a marc d’inici de la festa, proposant ara un nou indret més ampli on realitzar el pregó, després que durant els darrers anys aquest acte s’hagi fet a l’àmbit de la plaça de la Catifa, molt propera al port.

La lectura del pregó es durà a terme el divendres 23 de juny, a partir de les 20 h, en un acte que es complementarà amb la interpretació musical de la Coral El Progrés, el ball de gegants de la Colla Gegantera de Palamós o bé de l’arribada de la Flama del Canigó a càrrec dels membres de l’Associació Atlètica Palamós.

Aquesta setmana ja ha sortit la revista de la Festa Major que recull totes i cadascuna de les activitats programades. La revista, totalment gratuïta, es pot trobar en els diversos equipaments i serveis municipals, així com en comerços de la vila.

Festa Major de Palamós 2017
Entre les novetats d’activitats que s’incorporaran per a l’edició de 2017 (fruit del procés de participació ciutadana), es destaca la realització dels anomenats matins esportius amb propostes d’activitat física pensades per a tota la família. Aquesta activitat es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de juny a la platja Gran, concretament a l’espai de l’Àrea Activa.

Els mateixos dies i també a la platja Gran de Palamós, tindrà lloc una altra de les novetats, concretament els batejos de submarinisme. La proposta la portarà a terme l’Associació de Submarinisme i Oci de Palamós que, sota el títol de “Infusions de busseig” oferirà als participants la possibilitat de conèixer l’activitat del submarinisme d’una manera teòrica i pràctica sota la supervisió d’un instructor.

La Festa Major 2017 també incorporarà una batucada el dia de Sant Joan que serà la primera actuació del grup Re-percussions, creada des del Punt Jove de Palamós; i un taller de realització de bombolles per als més petits el diumenge 25 de juny.

Totes aquestes activitats es complementen amb les més tradicionals del programa de festes, com els concerts de Barraques, la festa de la revetlla a Sant Joan o el castell de focs; així com aquelles que el procés de participació ha anat sumant durant les darreres edicions, com el jazz a la fresca, festa de l’aigua, cercaviles, demostració de pintura, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat