La 5a edició del festival Rumb(A)Palamós s’obre divendres amb una proposta per a tota la família

Palamós obrirà el proper divendres 13 de juliol, la 5a edició del festival Rumb(A)Palamós, que organitza l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós com a destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, pensat per a tots els públics, i que es porta a terme a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta.

Enguany el festival seguirà incloent en el seu cartell una bona mostra de les formacions que fomenten al país el so de la rumba, com és el cas dels grups: Bananna Beach, Landry i la FM, Jaume Ibars, Dijous Paella i Hora de Joglar.

L’obertura del festival d’aquest divendres comptarà amb dues propostes. Per un costat la realització d’un taller de rumba catalana per a totes les edats, que tindrà lloc al passeig del Mar a partir de les 19.30 h, on s’explicaran les principals tècniques d’aquest estil musical: el ventilador o les palmes.

Més tard a les 22.30 h i a la plaça de Catalunya, es durà a terme el concert de la formació Landry i la FM, que repassarà les rumbes més conegudes, les cançons més populars de l’actualitat i alguns temes propis. Aquest grup està format per músics de les formacions Troba King-Fu, la Carrau, Ai Ai Ai, Sabor de Gracia o Landry el Rumbero.

Programa de concerts, estiu 2018
La programació del festival Rumb(A)Palamós seguirà el divendres 20 de juliol amb la participació del grup Bananna Beach que actuarà al parc del Convent dels Agustins a partir de les 22.30 h. Posteriorment serà el torn, el dia 21 de juliol, de la formació de Jaume Ibars que actuaran a l’escenari del passeig del Mar a partir de les 19.30 h en un espectacle pensat principalment per al públic familiar.

Precisament el passeig del Mar, tot i que en diferents punts del seu traçat, serà l’indret també dels darrers dos concerts del festival Rumb(A)Palamós 2018, concretament el del dia 27 de juliol a càrrec del grup Hora de Joglar; i el 3 d’agost, amb els Dijous Paella, que tancaran el festival. Totes dues actuacions tindran lloc a les 22.30 h.

La Brava Beer i la Diputació de Girona amb el festival
Un any més l’Ajuntament de Palamós i l’empresa La Brava Beer han signat l’acord de patrocini del festival, amb l’objectiu de seguir fomentant la programació i la difusió d’aquest esdeveniment.

La reconeguda cervesera empordanesa serà present, per segon any consecutiu, a tots els concerts del festival, i se suma d’aquesta manera al Rumb(A)Palamós amb l’interès de crear sinergies, entre el sector públic i privat, que permetin millorar la realització de propostes culturals i lúdiques.

El patrocini de La Brava Beer ha permès, en els darrers anys, potenciar el seu cartell, consolidant el festival Rumb(A)Palamós com a producte diferenciador, fresc, divertit i de qualitat.

El festival Rumb(A)Palamós també compta amb la destacada col•laboració de la Diputació de Girona que aporta el seu suport econòmic dotant aquesta activitat cultural amb una subvenció global de cinc mil euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp