La 7a edició del festival Rumb(A)Palamós arriba aquest divendres al parc de l’Arbreda

Aquest divendres 3 de juliol arriba a Palamós la 7a edició del festival Rumb(A)Palamós, el primer festival de la rumba catalana de la Costa Brava. Durant tots els divendres del mes de juliol, a les 22 h, el parc de l’Arbreda acollirà les cinc formacions que enguany hi participen: Diego Cortés, Mabel Flores, Acorde a Ti, Joan Garriga i Rumba(A)ndPalamós.

La formació musical creada l’any passat expressament per al festival, Rumb(A)nd Palamós, i integrada pels músics Rafalito Salazar, David Torras, Daniel Landry i Marc Teclas, com a veus i guitarres, i Rambo Batista, com a percussionista, serà l’encarregada d’encetar aquesta 7a edició del festival.

El segon divendres de festival, 10 de juliol, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, oferiran un viatge apassionant per tots els mons que caben dins el seu acordió: des de la tradició mediterrània fins a l’univers llatí i Jamaica.

La tercera de les propostes del festival serà divendres 17 de juliol amb Acorde a ti, artistes gironins portadors del temperament necessari i uns bons transmissors de la rumba i els seus efectes.

Divendres 24 de juliol el festival Rumb(A)Palamós posarà damunt l’escenari de l’Arbreda a la formació de Diego Cortés, un dels grans noms de la rumba, del flamenc i amb un domini extraordinari de la guitarra que ens oferirà un recorregut sonor que no deixarà a ningú indiferent.

Tancarà la programació rumbera, divendres 31 de juliol, Mabel Flores un dels noms que comença a fer-se un lloc dins del circuit “d’autor” gràcies a un directe que suposa una gran mostra de sentiment i sinceritat. Després del seu pas per la formació “La Flor del Otro”, presenta una proposta que fa viatjar a través del worldmusic cap a l’alegria, amb dosis d’ironia, feminisme, vitalitat i emoció.

Cal retirar prèviament les entrades a lagorga.cat
Aquest any el festival es durà a terme en un únic espai públic a l’aire lliure, concretament al parc de l’Arbreda, seguint pautes sanitàries adaptades a les normes de la Covid-19. D’aquesta manera es perd puntualment la tradicional itinerància del festival, que en totes les edicions anteriors ha permès programar els concerts en diverses places i diferents parcs del municipi.

S’han de retirar les entrades prèviament a través del web lagorga.cat per tal d’assegurar les mesures de seguretat sanitària, que en aquest cas es garanteixen en un espai acotat, com és el parc de l’Arbreda, amb un control de l’aforament màxim, amb tot el públic assegut i possibilitant poder mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig entre cadires.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat