La badia de Palamós acollirà diumenge la 4a regata de la lliga catalana de llagut

Aquest diumenge, 30 de juliol, la badia de Palamós acollirà la 4a regata de la lliga catalana de llagut tradicional, en la modalitat de rem de banc fix.

Les diverses regates programades es realitzaran dins l’horari establert entre les 9 i les 14 h, i es podran seguir amb comoditat per a tot el públic interessat des del port pesquer de Palamós (moll de ponent).

Aquesta destacada prova esportiva és organitzada per la Federació Catalana de Rem i el Club de Rem Palamós, entitat que també hi competirà amb un equip conjunt amb el Club de Rem Xon’s d’Empuriabrava i dins la categoria sènior masculí.

Més de 500 esportistes d’una desena de clubs d’arreu de Catalunya participaran d’aquesta prova nàutica que estableix distàncies diferents per les tres categories en competició, tant en l’àmbit masculí com en el femení. D’aquesta manera es realitzaran un total de 500 metres per als infantils; 1.000 metres per als juvenils i veterans, i finalment 1.500 per als equips sèniors.

Les entitats esportives participants en aquesta competició de diumenge seran els clubs de rem de Cambrils, Premià de Mar, Badalona, Flix, Santa Cristina, Deltebre, Arenys de Mar, Mataró, Mora d’Ebre, Empuriabrava i Palamós.

El Club de Rem Palamós
Des dels inicis de la seva activitat l’any 2005, el Club de Rem Palamós ha consolidat diverses tripulacions i actualment es disposa d’equips en les categories sènior femení i sènior masculí.

Aquesta entitat esportiva local està formada per una trentena de socis/es. Durant l’any, de març a setembre, l’activitat de competició se centra en la participació en diverses proves oficials i amistoses que s’organitzen a Catalunya, com el memorial Marc Iborra de batel, la Lliga Catalana de Llagut Català i el Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat