La badia de Palamós acull el Campionat d’Espanya de Kitesurf

Aquest cap de setmana Palamós es converteix en la seu de la segona regata de la temporada de l’anomenada Formula Kite Spain Series, la prova internacional de Kitesurf (surf d’estel) que s’inclou en el circuit de referència a Europa de Fórmula Kite, i que en aquest cas la seva realització al municipi compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i del Club Nàutic Costa Brava-Vela Palamós.

La platja Gran de Palamós acull un any més aquesta prestigiosa prova nàutica que enguany es converteix en Grand Slam al puntuar tant per al circuit nacional de kite foil, com per al campionat d’Espanya d’aquesta nova classe olímpica.

Les regates puntuables per a la classificació comencen aquesta tarda, divendres 14 d’abril, i s’allargaran fins al proper diumenge 16 d’abril. Aquest darrer dia la competició nàutica es tancarà a partir de les 16 h, amb el lliurament de trofeus.

Una trentena de regatistes internacionals i nacionalitats, es donaran cita a la platja Gran de Palamós per a disputar aquesta prova nàutica, entre els quals es destaca Alejandro Climent, vigent campió d’Espanya i el qual ostenta els set títols nacionals; així com Bernat Cortés, un clar candidat a disputar aquesta hegemonia per aconseguir el triomf.

Alguns dels països representats enguany a la Formula Kite Spain són: Grècia, Xile, Suïssa o Holanda.

El camp de regates davant la platja Gran
L’accés de públic a la platja serà obert i l’organització ubicarà el camp de regates el més a prop possible de la platja Gran perquè es puguin seguir les regates d’aquest espectacular i dinàmic esport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp