La biblioteca de Palamós engega un estiu més l’activitat itinerant Biblioplaça, visitant diversos barris del municipi per fomentar la lectura

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós organitza, un any més, l’activitat Biblioplaça, promoguda pel Servei de Biblioteques de Catalunya, amb la qual surt al carrer i promou la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris del municipi més allunyats d’aquest equipament.

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça del municipi on s’ubica una carpa i taules i on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com, amb l’ajuda de dues dinamitzadores, activitats de dinamització lectora i de promoció cultural.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. A més, també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural que genera nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant els mesos de juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cadascun dels espais escollits.

La programació es va iniciar la setmana passada a la plaça de Mossèn Gumersind, al barri de Sant Joan; i aquestes dues properes, del 10 al 21 de juliol, serà a la plaça de Mas Guàrdies, en l’àmbit de les Cases Noves; seguint del 24 al 28 de juliol, a la plaça de Vila-romà, al barri d’Es Pla.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d’agost: així del 31 de juliol al 4 d’agost, serà a la plaça de Mossèn Gumersind; del 7 a l’11 d’agost a la plaça de Mas Guàrdies; del 14 al 18 d’agost, a la plaça de Vila-romà; del 21 al 25 d’agost, a la plaça de Mossèn Gumersind, i finalment es tancarà el mes, del 28 d’agost a l’1 de setembre, a la plaça de Vila-romà.

En cas de pluja o mal temps l’activitat es traslladarà als locals municipals que l’Ajuntament de Palamós té en els respectius barris on s’ubiquen les places. Concretament a l’equipament polivalent de la plaça de Mossèn Gumersind, a l’equipament municipal del barri d’Es Pla, i l’espai de Mas Guàrdies.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat