La biblioteca de Palamós sortirà al carrer els mesos de juliol i agost

A partir del dilluns dia 3 de juliol i fins a finals d’agost, la biblioteca de Palamós “Lluís Barceló i Bou” desdoblarà el seu servei sortint al carrer, amb el projecte Biblioplaça que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d’aquests equipaments.

D’aquesta manera la biblioteca de Palamós es traslladarà cada setmana a una plaça diferent del municipi, on ubicarà carpes i taules, i on dos dinamitzadors d’aquest servei oferiran, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Aquesta activitat permetrà apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta es durà a terme durant el juliol i agost, cada tarda de 18.30 a 20.30 h (excepte els dijous) i una setmana a cada espai escollit. La programació s’iniciarà del 3 al 7 de juliol, a la plaça de Mas Guàrdies, seguirà la setmana del 10 al 14 de juliol, al passeig de La Fosca; del 17 al 21 de juliol, a la plaça de Mn. Gumersind; i del 24 al 28 de juliol, a la plaça de Vila-romà ubicada a la zona d’Es Pla.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d’agost. Del 31 de juliol al 4 d’agost: Mas Guàrdies; del 7 a l’11 d’agost, a La Fosca; del 14 al 18 d’agost a la plaça Mn. Gumersind, i del 21 al 25 d’agost a la plaça de Vila-romà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp