La biblioteca de Palamós surt al carrer els mesos de juliol i agost

Durant aquest mes de juliol i fins a finals d’agost, la biblioteca de Palamós “Lluís Barceló i Bou” desdobla el seu servei sortint al carrer, amb el projecte Biblioplaça que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d’aquests equipaments.

D’aquesta manera la biblioteca de Palamós es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi, on ubica carpes i taules, i on dos dinamitzadors d’aquest servei ofereixen, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant tot el juliol i agost, cada tarda de 18.30 a 20.30 h (excepte els dijous) i durant una setmana a cada espai escollit.

La programació es va iniciar del 2 al 6 de juliol, a la plaça de Mas Guàrdies, segueix aquesta setmana, del 9 al 13 de juliol, al passeig de La Fosca; i continuarà del 16 al 20 de juliol, a la plaça de Mn. Gumersind; i del 23 al 27 de juliol, a la plaça de Vila-romà ubicada a la zona d’Es Pla.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d’agost. Del 30 de juliol al 3 d’agost: Mas Guàrdies; del 6 al 10 d’agost, a La Fosca; del 13 al 17 d’agost a la plaça Mn. Gumersind, i del 20 al 24 d’agost a la plaça de Vila-romà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat