La biblioteca de Palamós surt al carrer les tardes d’estiu amb l’activitat Biblioplaça

La Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós organitza, un any més, l’activitat Biblioplaça, promoguda pel Servei de Biblioteques de Catalunya, amb la qual surt al carrer i promou la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris del municipi més allunyats d’aquest equipament.

La Biblioplaça es trasllada cada setmana a una plaça diferent del municipi on hi ubica una carpa i taules i on, de manera totalment gratuïta, s’ofereix el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com, amb l’ajuda de dues dinamitzadores, activitats de dinamització lectora i de promoció cultural.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. A més, també fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural que genera nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant els mesos de juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h, excepte els dijous, i durant una setmana a cadascun dels espais escollits.

La programació s’ha iniciat aquesta setmana a la plaça de Mas Guàrdies, la següent, de l’11 al 15 de juliol, serà a la plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan; del 18 al 22 serà a la plaça Vila-romà de la zona d’Es Pla, i tancarà el mes de juliol, repetint a la plaça Mas Guàrdies.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d’agost: de l’1 al 5 a la plaça de Mossèn Gumersind; del 8 al 12 a la plaça Vila-romà; del 16 al 19 a la plaça de Mas Guàrdies; del 22 al 26 a la plaça de Mossèn Gumersind, i finalment del 29 d’agost al 2 de setembre a la plaça de Vila-romà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp