La biblioteca de Palamós torna a sortir al carrer els mesos de juliol i agost

Durant aquest mes de juliol i fins a finals d’agost, la biblioteca de Palamós “Lluís Barceló i Bou” desdobla el seu servei sortint al carrer, mitjançant una nova edició de l’activitat de la Biblioplaça, que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l’objectiu de promoure la lectura a l’estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d’aquests equipaments.

D’aquesta manera la biblioteca de Palamós es trasllada cada setmana, i a partir de dilluns vinent dia 5 de juliol, a una plaça diferent del municipi, on ubica carpes i taules, i on dos dinamitzadors d’aquest servei ofereixen, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Aquesta activitat permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d’una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. Mitjançant la iniciativa de la Biblioplaça també es fomenta la convivència a partir d’una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

La proposta té lloc durant tot el juliol i agost, cada tarda de 18 a 20 h i durant una setmana (excepte els dijous) a cada espai escollit.

La programació s’iniciarà la setmana vinent, del 5 al 9 de juliol, a la plaça de Mas Guàrdies. Seguirà del 12 al 16 de juliol, a la plaça de Mn. Gumersind; del 19 al 23 de juliol, a la plaça de Vila-romà ubicada a la zona d’Es Pla, finalment el juliol es tancarà un altre cop a la plaça de Mas Guàrdies on la biblioplaça farà una nova parada del 26 al 30.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d’agost. Del 2 al 6: plaça Mn. Gumersind; del 9 al 13: plaça de Vila-romà; del 16 al 20: plaça de Mas Guàrdies; del 23 al 27: plaça Mn. Gumersind, i finalment del 30 d’agost al 3 de setembre: plaça de Vila-romà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp