La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós amplia les voreres d’un tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle

Durant aquesta setmana els operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós han enllestit les obres d’urbanització de les noves voreres del tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle que connecta la cèntrica plaça dels Arbres amb el carrer Ample.

Aquest projecte es va iniciar el passat mes de setembre possibilitant la necessària ampliació de les voreres d’aquest tram. Les obres també han inclòs la nova canalització al carrer dels diversos serveis.

Amb la reforma realitzada la vorera esquerra en direcció al carrer Ample té ara una amplada màxima 1,80 m, mentre que la de la dreta és d’1 m en tot el seu traçat. Un cop finalitzada la reforma l’amplada del vial de circulació en aquest tram és de 3,30 m i, a partir d’ara, ja no s’hi permetrà l’estacionament de vehicles.

També nou asfaltatge
Aquestes millores s’han complementat amb un projecte d’asfaltatge i posterior pintat de la senyalització viaria d’aquest tram del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle així com de la totalitat dels carrers Ample i de Santa Joaquima de Vedruna. Les tasques d’asfaltatge d’aquests carrers van ser a càrrec d’una empresa especialitzada i es va concretar amb el fressat de les zones malmeses i la seva posterior neteja, el tractament amb reg asfàltic i l’aplicació del nou asfaltat, unes tasques que es van complementar finalment amb el pintat de la senyalització viaria corresponent.

El cost global del projecte d’asfaltatge dels tres carrers i la urbanització i millora de les voreres del carrer de Sant Joan Baptista de La Salle, ha estat d’uns 87 mil euros

Pla de millores a la via pública
Aquest arranjament forma part del pla de millores que l’Ajuntament de Palamós està aplicant a diversos carrers i espais públics del municipi.

El projecte es va iniciar durant el passat mes de juny i ja ha inclòs l’execució del projecte d’asfaltatge de la plaça de la Catifa, el carrer del Moll i d’un sector de l’aparcament de l’Arbreda.

També s’ha realitzat actuacions d’asfaltatge en diversos trams del passeig del Mar, el vial del port-ronda de l’Est, la carretera de la Fosca, el carrer del Mar, el camí vell de la Fosca o als carrers Josep Pla i Àngel Guimerà. En aquest cas s’han arranjat més de 1.700 m2 de carrers de la vila que presentaven un cert deteriorament.

A principis del passat mes de juliol també es va realitzar l’asfaltatge de la totalitat del carrer de Xaloc, situat entre el passeig de les Pites i el carrer de Lluís Barceló i Bou, al barri de les Cases Noves.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat