La Brigada Municipal realitza l’arranjament de diversos trams de panots als carrers Nou i Roda

L’Ajuntament de Palamós realitza aquesta setmana l’arranjament de diversos trams de panots ubicats en els carrers Nou, i el de la Roda.

Aquesta actuació és a càrrec d’operaris de la Brigada Municipal, i se centra en l’arranjament d’aquelles zones de panots que presenten desperfectes, que amb el temps i el pas de vehicles han quedat parcialment enfondrats o descalçat de la base i creen desnivells en el paviment.

L’actuació es va iniciar ahir dimarts i s’allarga fins avui dimecres 17 de juny, període en el qual els vehicles no poden circular en tot aquest àmbit.

Aquest tancament ininterromput permet executar els treballs d’un sol cop, amb la màxima rapidesa i eficàcia, donant a la vegada el temps necessari per a un correcte forjat i assecat del ciment utilitzat en l’arranjament d’aquests trams de panots, i que esdevé bàsic per garantir la durabilitat d’aquesta reparació.

Programa de manteniment i millores de la via pública
Totes aquestes actuacions formen part del programa de manteniment i millores de la via pública que durant l’any realitza l’Ajuntament de Palamós mitjançant la Brigada Municipal, i que prioritza la rehabilitació i millora de voreres, places, carrers i espais públics de la vila.

En aquest sentit cal destacar les darreres actuacions realitzades pels operaris de la Brigada Municipal, amb l’arranjament d’un tram de vorera del carrer d’Enric Vincke (coincidint amb el passeig del Mar i López Puigcerver) i del carrer de Mallorca (el tram entre avinguda del President Macià i el carrer de López Puigcerver).

En aquest programa de manteniment de la via pública cal destacar el projecte de millora de voreres del carrer de l’Ametlla de Mar, que la Brigada Municipal executarà en les properes setmanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat