La Brigada Municipal realitza tasques d’arranjament i millora de l’escenari ubicat al parc municipal de l’Arbreda

Durant aquests primers dies del mes de juliol operaris de la Brigada municipal de l’Ajuntament de Palamós han dut a terme l’arranjament i millora de l’escenari ubicat al parc municipal de l’Arbreda.

Les tasques s’han centrat, per un costat, en poder tancar la part posterior de l’escenari, situada just al darrere les característiques arcades que li posen fons. Aquest espai, de petites dimensions, no tenia cap funció concreta i acabava acumulant brutícia que constantment havia de ser retirada. Aquesta acció s’ha aprofitat també per poder tancar amb una porta el quadre de llum que està situat en aquest àmbit.

També s’ha cobert des de la base de l’escenari i fins a terra, el voladís que aquest element tenia per la seva part davantera i que podia representar un perill per als més menuts, ja que aquest sortint quedava a poc més d’un metre de terra. Els operaris de la Brigada també han canviat algunes de les peces de rajola que formen el paviment de l’escenari i que es trobaven en mal estat.

A les obres realitzades s’hi ha sumat el remolinat de parets i un pintat general de tot l’escenari, una tasca que es realitza durant aquests dies amb l’objectiu de finalitzar l’arranjament global abans de final de mes.

Les tasques de millora s’han executat un cop finalitzada la Festa Major i abans de l’inici del mes d’agost, períodes en els quals es realitzen moltes propostes festives, culturals i lúdiques en aquest espai municipal.

El parc de l’Arbreda acull durant l’any, i principalment en els períodes de primavera i estiu, bona part de les activitats que es realitzen a l’aire lliure a Palamós, destacant algunes de les programades durant la Festa Major o bé actes tan rellevants com el Concert de Sardanes de la Costa Brava o la Mostra de l’Havanera Catalana que tenen lloc a l’agost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp