La campanya “Per Nadal, regala’t Palamós” activa propostes comercials, culturals, lúdiques i gastronòmiques durant aquestes festes

Aquest matí (17/11/23) s’ha dut a terme l’acte de presentació de la campanyaPer Nadal, regala’t Palamós”, que impulsa l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur). La presentació als mitjans ha estat encapçalada pel regidor de Promoció Econòmica, Antoni Bachiller, i la presidenta de Fecotur, Carmina Ontiveros.

La iniciativa té l’objectiu d’incrementar l’afluència de visitants al municipi al llarg del mes de desembre i principis de gener entorn les festes de Nadal, posicionant Palamós com a referent comercial i cultural, i amb tres eixos principals d’atracció: diversitat d’activitats de Nadal, àmplia oferta comercial i propostes gastronòmiques.

 Amb aquest objectiu Palamós oferirà un ampli calendari d’activitats tradicionals, lúdiques i festives, que s’iniciarà el dia 1 de desembre amb l’encesa de la il·luminació nadalenca als carrers del municipi i que seguirà fins a mitjans gener, amb el concert de Nadal, el Tió, el parc infantil, la Fira Nadalenca, el carter reial, la Quina de Nadal, la regata Christmas Race, l’arribada d’en Fumera o la cavalcada de Reis, entre altres.

 Comprar a Palamós per Nadal té com a premi, un cotxe!

Aquesta àmplia oferta d’activitats confereix una potent agenda nadalenca al municipi, que se suma a la diversitat comercial que té Palamós.

Amb l’objectiu de potenciar l’oferta del comerç palamosí durant aquestes festes, les botigues associades a l’entitat Fecotur, sortejaran un cotxe ECO entre tots els clients que facin les seves compres de Nadal al municipi.

Comprar als comerços associats a Fecotur durant la campanya comportarà l’obtenció de butlletes per a participar en el sorteig que tindrà com a premi, concretament, un cotxe Dacia Sandero ECO Essential (100CV) de motor de biocombustible bezina-GLP (gas).

A banda durant aquestes festes Fecotur oferirà descomptes per a poder gaudir del Parc d’atraccions de Nadal ubicat al Passeig del Mar, així com vals per al Carrilet, que passejarà pel centre de Palamós durant els dies de Nadal.

El Nadal és temps de compartir amb amics i família, i per això la gastronomia també és referent a la campanya Per Nadal, regala’t Palamós”, i amb aquest objectiu 11 restaurants del municipi preparen menús especials, tant per les festes de Nadal o Cap d’Any, com per als àpats pensats per a grups d’amics o empreses que es reuneixen durant aquestes dates.

Aquests menús es poden consultar per internet al web: visitpalamos, així com en el material editat de la campanya disponible a l’Oficina de Turisme i a tots els restaurants participants.

Per a difondre la marca Per Nadal, regala’t Palamós”, s’ha previst una àmplia promoció a través de diversos mitjans de comunicació, així com amb l’edició d’un original fulletó, que en forma de sobre embolicat de regal, conté tota la informació d’aquesta campanya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

23/07/2024

Relacionades per entitat