La Capella del Carme acull l’exposició artística del col·leccionista palamosí Joan J. Puig

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós inicia la programació d’exposicions artístiques a la Capella del Carme, que tindran lloc durant aquest any 2022.

La programació s’encetarà demà divendres 14 de gener amb l’exposició del col·leccionista palamosí Joan J. Puig, titulada ‘L’aventura de col·leccionar: Joan J. Puig, una immersió en l’art contemporani’.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc demà a les 19 h, a la Capella del Carme, i comptarà amb la presència de Joan J. Puig, de l’alcalde i la regidora de Cultura, i de la comissària de l’exposició, docent, divulgadora, pedagoga d’art i fundadora de l’escola en línia artperatothom, Anna Pou van den Bossche.

Per a poder assistir a l’acte d’inauguració és imprescindible reservar entrada a les Oficines de Cultura (972 60 23 30), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

L’exposició fruit del col·leccionisme
El palamosí Joan J. Puig ha cedit més d’una vintena d’obres per a la creació d’aquesta exposició, totes elles fruit del col·leccionisme, entre les quals hi ha pintures, escultures o litografies. Aquestes obres s’exposen per primera vegada al públic i ofereixen l’oportunitat de conèixer els artistes més rellevants dels segles XX i XXI, i de fer un recorregut per la història de l’art contemporani des del cubisme a l’street art.

La sensibilitat i els coneixements de Puig l’han portat a escollir les peces més representatives i madures de cada autor, amb obres de referència que formen una col·lecció diversa, dinàmica i molt completa. Les obres es poden agrupar en quatre apartats: ‘1es avantguardes (1905-1945)’, ‘2es avantguardes (1945-1970)’, ‘Postmodernitat (1970-2000)’ i ‘Noves tendències (2000-2020)’.

L’exposició es podrà veure del 14 de gener al 13 de març, els divendres i dissabtes de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h a la Capella del Carme. L’entrada és gratuïta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp