La companyia de teatre professional “Bambes de Palamós” presenta dissabte a La Gorga el seu espectacle “Pararapapà”

El pròxim dissabte 23 de febrer, a les 20.30 h, el teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle “Pararapapà”, una divertida comèdia que protagonitzen els populars actors catalans Miki Esparbé, Juli Fàbregas i Miquel Sitjar.

Aquest espectacle compta amb la producció de la companyia “Bambes de Palamós” propietat dels famosos actors Mònica Pérez i Jordi Rios, molt coneguts per les seves intervencions als programes “Polònia” i “Crackòvia” de TV3.

Precisament aquest dos actors també són els responsables de la direcció de l’obra “Pararapapà”, que esdevé divertida comèdia en la qual s’explica la meravellosa aventura de ser pare, mostrant damunt l’escenari com viuen tres pares primerencs, l’embaràs, la paternitat i els primers anys de la seva filla primogènita.

Aquesta divertida obra carregada de bon humor, forma part de la programació teatral professional que l’Àrea municipal de Cultura ha previst per aquest any.

ENTRADES ANTICIPADES
Les persones interessades en poder assistir a aquesta representació ja poden adquirir les seves entrades de manera anticipada i fins al proper divendres 22 de febrer, a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga – c/ Ave Maria, 3, 2n pis telèfon: 972-60 23 30), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix dissabte 23 de febrer a partir de les 19.30 h, a les taquilles del teatre La Gorga.

El preu de les localitats per a l’espectacle “Pararapapà” és de 15 € per a públic adult, de 12 € per a persones jubilades i menors de 18 anys, i de 10 € als socis del Tr3sC.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat