La companyia Els Cosinets, de Palamós, és guardonada amb un dels premis Buero Vallejo de teatre jove per la seva obra “Amics o animals”

La companyia teatral Els Cosinets, de Palamós, ha estat guardonada en els prestigiosos premis “Buero”, de teatre jove, que es van atorgar el passat dissabte, 27 de maig, al teatre Poliorama, a Barcelona.

El reconeixement ha estat per la seva darrera producció teatral “Amics o animals” que s’ha endut el premi especial del jurat, “Ovidi”, dotat amb placa i diploma, a la millor comèdia entre un total de 37 obres de tot Catalunya que hi prenien part, dins les categories escolar i de grups independents.

“Amics o animals” compta amb la direcció i guió d’Isabel Marti, responsable de la companyia, i amb un total de vuit joves actors i actrius amb edats entre 16 i 23 anys damunt l’escenari, concretament Àlex Domènech, Anna Benaiges, Maria Cambil, Alejandro Planas, Júlia Martí, Roger Farrarons, Salvi Martí i Nuri Cruz. Aquesta obra ara premiada basa el seu guió al voltant de les relacions entre el col•lectiu de gent jove.

Aquest espectacle va ser estrenat el desembre passat al teatre La Gorga amb motiu de la col•laboració solidària que aquesta formació teatral fa cada any amb la Fira Nadalenca de Palamós, mitjançant la qual es recapten fons econòmics per a projectes destinats a persones discapacitades psíquiques del Baix Empordà.

La companyia palamosina Els Cosinets, dedica la seva activitat al teatre jove amateur. Des de la seva posada en marxa, fa 14 anys, ha estrenat un total de 16 obres totes elles amb guió original d’Isabel Martí, creadora de la companyia i responsable de la direcció de tots i cadascun d’aquests espectacles.

Els premis “Buero” de Teatre Jove, van ser creats l’any 2003 ha iniciativa de la Fundació Coca-Cola i amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte – INAEM i el Centro Dramático Nacional.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat