La companyia Intrusa, Premio Nacional de Danza 2015, presenta dissabte a la Gorga el seu espectacle Mud Galery

Aquest pròxim dissabte 13 de febrer, a les 20.30 h, el teatre-auditori La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle de dansa contemporània “Mud Gallery, Animales de Hermosa piel”, a càrrec dels ballarins de la companyia La Intrusa, que ha estat guardonada recentment amb el Premio Nacional de Danza 2015.

L’espectacle presenta diversos muntatges coreogràfics a càrrec dels ballarins Virginia García i Damián Muñoz, on la fisicalitat, la interpretació i els arts plàstiques són el llenguatge per explicar un camí poètic de transformació.

Durant tota aquesta setmana es poden adquirir les entrades anticipades per aquest espectacle a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga – c/ Ave Maria, 3, 2n pis), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix dissabte 13 de febrer, a partir de les 19.30 h, a les taquilles del Teatre La Gorga de Palamós.

El preu de les localitats per aquest espectacle de dansa és de 10 € per a públic adult, i de 5 € per a estudiants de dansa, persones jubilades i menors de 18 anys.

La Intrusa, Premio Nacional de Danza 2015
La formació La Intrusa és una companyia de creació artística contemporània formada el 1996 por per Virginia García i Damián Muñoz, creadors i directors artístics. Aquesta companyia crea, dirigeix i produeix projectes escènics i audiovisuals.

La Intrusa interrelaciona la dansa contemporània amb altres disciplines artístiques com la música i els audiovisuals, combinant les creacions pròpies amb encàrrecs coreogràfics, col•laboracions teatrals i publicitat. Destaca la seva tasca en prestigioses escoles i centres coreogràfics nacionals i internacionals.

La companyia de dansa La Intrusa ha estat guardonada amb el Premio Nacional de Danza 2015 que ofereix el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, en reconeixement a la seva excel•lència en la investigació de la dansa contemporània fent especial atenció en la poètica escènica que identifica tots els seus treballs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat