La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa, visita Palamós

Ahir dijous 3 de març, Palamós va rebre la visita de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa. Aquesta és la primera visita oficial al municipi que realitza Bassa en el càrrec de consellera del Govern català.

L’acte institucional es va centrar en la visita als locals municipals ubicats a les galeries Carme (c/ Dídac Garrell) on acompanyada de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, va conèixer de primera mà el caire polivalent d’aquest espai que el municipi va estrenar l’any passat.

Aquest equipament està situat al centre de la vila i amb una superfície de 310 m2, permet la possibilitat d’acollir presentacions, exposicions, conferències, etc. Aquesta sala compta amb un espai annex de dimensions més reduïdes on també permet la seva utilització polivalent.

La visita de la consellera va comptar amb la presència de diversos regidors municipals així com de la directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies.

L‘estada a Palamós de la consellera i màxima responsable de la Direcció General de Joventut es va aprofitar també per donar-li a conèixer l’activitat de l’entitat juvenil local Tecnofan que té la seva seu en un local municipal annex a la sala polivalent visitada.

El vicepresident de l’entitat, Josep Martorell, va donar a conèixer a la consellera les activitats d’aquesta entitat palamosina dedicada a fomentar activitats relacionades principalment amb les noves tecnologies i els videojocs, com és el cas del seu projecte Arcade, mitjançant el qual s’ha aconseguit la reproducció fidedigna de les màquines de videojocs més populars durant la dècada dels vuitanta.

La consellera Bassa també es va interessar per la participació que fa Tecnofan en diverses activitats solidàries que es realitzen durant l’any a Palamós, o bé reciclant vells ordinadors que es lliuren posteriorment a persones sense recursos.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat