La Coral El Progrés presenta el seu tradicional concert solidari de Nadal amb la participació de la reconeguda mezzosoprano Titon Frauca

La Coral El Progrés de Palamós organitza el seu tradicional concert de Nadal que tindrà lloc aquest proper dissabte 26 de desembre, a les 20 h, al teatre auditori La Gorga.

Amb el nom de “Nadal: llum i misteri” el cor degà palamosí realitzarà aquesta cantata amb rapsoda, solista, cor mixt i piano, i que comptarà amb la participació de la reconeguda mezzosoprano gironina, Titon Frauca.

El programa inclourà la lectura de poemes nadalencs que recitaran diversos membres de l’Agrupació Teatral La Gespa que també s’han volgut sumar a la iniciativa cultural i solidària, intercalant les lectures a les diverses peces musicals programades.

Durant el concert la coral El Progrés oferirà un homenatge al professor i compositor Manuel Oltra Ferrer, que va morir a Barcelona el passat mes de setembre als 93 anys. Oltra va ser mestre al Conservatori Superior de Música de Barcelona i va rebre la Creu de Sant Jordi el 2010. S’havia destacat especialment en els camps de la música coral i la música de concert per a cobla, de la qual va ser autor d’una trentena de sardanes.

Durant el concert s’interpretaran algunes de les nadales que Manuel Oltra havia escrit.

Aquest concert s’emmarca dins les activitats que el cor organitza cada any a Palamós amb motiu de les festes de Nadal i té un objectiu solidari, ja que la recaptació íntegra que s’obtingui es destinarà a l’Associació Fira Nadalenca de Palamós, que aportarà aquests diners a projectes per a persones discapacitades psíquiques de la comarca.

El preu de l’entrada és de 3 euros i ja es pot adquirir anticipadament a les dependències de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (La Gorga).

La coral el Progrés- 118 anys d’història
La coral el Progrés és actualment la degana de les entitats culturals a Palamós, fundada l’any 1897 enguany celebra el seu 118 aniversari. El cor està format actualment per una trentena de cantaires, sota la direcció musical de Clàudia Soler.

La Coral El Progrés ofereix repertori molt variat amb cançons tradicionals catalanes, sardanes i també cançons modernes, gospel, cors d’òpera i cançons tradicionals d’altres països.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp