La Federació d’Associació de la Gent Gran de Catalunya celebra a Palamós la seva assemblea anual

Palamós ha acollit aquest matí la celebració de la 33a Assemblea de Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec).

L’acte s’ha dut a terme a la nau polivalent dels 50 metres acollint a prop de 500 persones, entre membres de la Junta de la FATEC, compromissaris i representants de casals i llars de la gent gran d’arreu de Catalunya, i entre els quals s’ha comptat amb la presència de l’Associació de la Gent Gran de Palamós.

Durant l’assemblea s’han tractat temes d’interès comú per a les entitats representades amb una especial rellevància en l’inici del procés d’elecció d’una nova Junta Directiva i en conseqüència d’un nou President.

Precisament el president sortint de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, Mario Cugat, i l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, han obert l’acte amb la salutació de benvinguda, i posteriorment han estat la directora general de famílies de la Generalitat, Roser Galí; i el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, els que s’han dirigit al públic assistent.

Una part dels assistents als actes de la Fatec d’avui a Palamós, han tingut l’oportunitat de conèixer el municipi i passejar per la zona comercial de la vila, el passeig marítim o la zona portuària.

Un cop finalitzada l’assemblea de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, la trobada ha finalitzat amb un dinar de germanor.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp