La Festa del Pedal de Palamós arriba aquest diumenge a la seva 36a edició

Aquest proper diumenge 1 d’octubre tindrà lloc la 36ª edició de la popular Festa del Pedal, organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Joan i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta proposta lúdica i festiva s’iniciarà a partir de les 9.30 h del matí a la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran, des d’on començarà un recorregut planer d’uns 12 quilòmetres, òptim per a gaudir en família, i mitjançant el qual es posa de relleu el paisatge i els espais d’alt valor mediambiental del municipi.

La pedalada sortirà des de Sant Joan i arribarà fins a l’aparcament de la platja de Castell, on tots els participants podran gaudir d’un avituallament amb esmorzar i aigua. Tot seguit, es reprendrà la marxa pel paratge natural de Castell i els seus camins fins arribar altra vegada a la plaça de Mossèn Gumersind de Sant Joan on, finalment, es farà un segon avituallament també amb esmorzar.

La 36ª edició de la Festa del Pedal comptarà amb un fi de festa amb música en directe i amb sorteig de material esportiu per a tots i totes les participants.

Les inscripcions per a participar a l’activitat tenen un preu popular de 3 €, si són anticipades (https://www.palamosesportiu.cat/project/festa-del-pedal/), i de 4 € si es fan el mateix dia de l’esdeveniment. Els dorsals es podran recollir el mateix diumenge a la plaça Mossèn Gumersind abans de la sortida.

La Festa del Pedal, com és habitual, comptarà amb servei d’assistència mèdica que s’activarà trucant al telèfon que cada participant trobarà escrit en el seu dorsal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp